Friss fesztiváltrendek 2018-ra!

Ha meghallod, hogy fesztiválok és virágdíszek a hajban már csak legyintesz, hogy unalmas? Dehogyis. A virágok ugyan nem túl “korszakalkotóak” és nem hatnak újdonságként, de idén elérkezett egy teljesen új, friss trend, ami újra vérpezsdítővé teszi őket.

A művirágos hajpántok ideje lejárt, felejtsd el a mű-virágkoronát, ugyanis 2018-ban élő, igazi virágokkal díszítik a trendalkotók a hajkoronákat!

Larisa Love @larisadoll

Amikor hivatalosan is megnyílik a fesztivál szezon – ahogy megírtuk a Coachella fesztiválról szóló cikkünkben is – rögtön hatalmas érdeklődés indul az új trendek iránt. Idén a JOICO Larisa Love hairstylist-ot bízta meg kiváló stílusérzékkel, művészeti nagykövetként… a tökéletes választást mi sem indokolja jobban, mint a fiatal művész fantasztikus trendteremtő vágás és festés technikái, valamint egyéni stílusa, melynek rengeteg követője van a social médiában.

Larisa pedig kiválasztotta a legpraktikusabb és trendibb száraz hajformázócsaládot, hogy fantasztikus inspirációkat nyújtson: Hair Shake, Body Shake, Beach Shake 

Ezen kívül egy vázányi csodaszép friss virágra volt csak szüksége és máris elkészültek a 2018-as, trendi fesztiválfrizurák.

Vári Adrienn - Szerkesztő