Fonatok újratöltve

A fonott hajtrend az emberiséggel egyidős. Mi roppant hálásak vagyunk a feltalálójának, bár nyilván nem csak egy embernek köszönthető, hiszen az egyik legpraktikusabb, legváltozatosabb stílusról van szó.

A fonatok csak az utóbbi időben váltak női privilégiummá, az emberiség történetében még a mainál is sokkal népszerűbbek és általánosabbak voltak akár a férfiak körében is. Kifejeztek státuszt, harci tapasztalatot, anyagi helyzetet és csak mostanra váltak csakis trendi, “milyen a hangulatom ma” és last minute 3 perces megoldásokká.

Szerencsére van új a nap alatt a fonatok és fonott hajak trendjében, annak ellenére is, hogy tényleg több ezer éves múltra tekint vissza ez a divat. A hihetetlen lehetőségek, különböző technikák és játékosság miatt kifogyhatatlanul érkeznek a szebbnél szebb új inspirációk a social média minden platformján, így mi  is alig vártuk, hogy az idei kedvenceinket bemutassuk Nektek.

CARALEE PRIDEMORE alias @caraleestyles a @Sweetlypinnedhairandmakeup tulajdonosa, a szakma legújabb felfelé ívelő csillagainak egyike, akinek olyan üde és eszméletlenül friss fonott frizurás inpsirációi vannak, amely valóban képes újat mutat ebben a néha “lerágott csontnak” tűnő stílusban. Hihetetlenül játékos, egyedi megoldásai vannak és nála valóban nem szab határt még a képzelet sem. Összeszedtük kedvenc képeinket tőle, amelyek Titeket is megihlethetnek, hiszen vannak könnyű részmegoldások is, végső esetben pedig el lehet vinni a képet a fodrászhoz 🙂

Képek forrása: @caraleestyles Instagram oldala

Ha a fonatokon túl a színes haj trendje is megtetszett, akkor jó hírünk van, hiszen a már sokféle termék közül választhattok nálunk is a szín tartóssága szerint:

INSTATINT színes sprayk – 13 féle árnyalatban, 1 hajmosásig

Color Butter színező pakolások – 6 féle színben, 7-10 hajmosásig

Próbáld ki a színes trendeket, hiszen mikor, ha nem tavasszal és nyáron, nemde? 🙂

Vári Adrienn - Szerkesztő