Modern élet, modern megoldás: CO+WASH

A JOICO két éve hozta forgalomba az innovatív technológiájú CO+Wash termékét, mely három alaphajtípusra nyújt új fajta megoldást a hajmosásban. Rohanó életünkben nem mindig van időnk kivárni a sampon és a kondícionáló hatóidejét, viszont tudjuk, hogy szükségünk van rá. A CO+WASH technológia nagyszerűsége abban rejlik, hogy termékei segítenek alaposan megtisztítani és kondícionálni a hajat egyszerre.

Hogyan használd?

Felejtsd el a tipikus végtelen pumpálós folyamatot! A CO+Wash hihetetlenül kis mennyiségben is hatékony, így csak nyomd meg a fúvókát egy-két alkalommal, és dolgozd bele alaposan a habos krémet nedves hajadba a gyökerektől végekig, majd öblítsd le. Ha azt mondom CO+Wash, azt is mondom egyben, hogy tökéletes védelem és kényelem.

Ez az egy lépésben tiszító és hidratáló termék trio – a Co+Wash Curl (göndör hajra), Color (festett hajra) és Moisture (száraz, vízhiányos hajra)– nemcsak egyesíti a sampont és a kondícionálót (mindezt egy kényelmes manőverben), de hűvös palackjából előbukkanó szulfátmentes, ultra gazdag hab formulája krémesen eloszlatható a tenyeredben, és elég csak a felét használnod a hagyományos kétfunkciós termékeknek.

2016-ban már a premierjekor felkerült a rangos Tatler 100-as listájára:

A CO+Wash villámgyorsan hajápoló kedvenc lett, mely megkönnyíti a napi hajápolási rutint világszerte.

A 25 és 49 év közötti nők körében ez az egyik legnépszerűbb és legnagyobb példányszámban eladott glossy magazin, mely meghatározó a szépségtrendeket illetően.

Így a TATLER TOP 100 Beauty Power listájára felkerülni nagy kiváltság, melyre mi is roppant büszkék vagyunk.

Vári Adrienn - Szerkesztő