Göndör haj formázása? Nem probléma!

Már 2018 első tavaszi trendjelentéseiből tudjuk, hogy idén hihetetlenül menő lesz a klasszikus göndör-göndör stílus. Nem a lágy hullámok, nem a finom csigák… hanem az igazi, vad göndörség.

Jó hír a természetes göndör hajtípusúaknak, hiszen végre egy szezonra bátran eldobhatják a hajvasalójukat!

De hogyan tartsuk meg a természetes, mégis bizonyos mértékig megzabolázott és mindenekelőtt egészséges fürtjeinket?

A JOICO speciálisan a göndör, hullámos hajszerkezetre kifejlesztett termékcsaládja, a CURL speciális komplex összetői segítségével éri el az egészséges hajszálszerkezetet, hullámmegtartó funkciója révén pedig a legszebb fürtöket eredményezi.

Egyedül a JOICO használja a CurlRepair Technology™-t, amely tartalmazza a szabadalmaztatott göndörítő formulákat, melyek biztosítják az eddig még nem látott egészséges és rugalmas hullámokat. A JOICO mindig ott erősíti és építi újra a hajszálakat, ahol arra a leginkább szükség van! A CURL termékcsalád használatával, minden egyes lokni egészségesebb, erősebb és szálkásodás mentesebb lesz.

Curl Defining – göndörítő hab-wax

Határozott, kontúros, megzabolázott göndörség? Ez a Curl Defining hajhab-wax, a hajformázók szuperlatívusza. Ez a forradalmi fejlesztés a palackból kipumpálva egy gazdag, krémes habként bukkan elő… ezt követően pedig átváltozik egy selymes viasszá, amely könnyedén siklik végig a hajon, hogy megteremtse a valaha volt legerősebb, finom tapintású fürtöket. A kezelt felület sima és zsírmentes, rugalmas lesz.

Tökéletes választás: kiszámíthatatlan, göndör, borzas, hullámos hajra, amely selymes, határozott formára és tartásra vágyik.

A belső titok: A Triple-Oil Complex – egy szuper tápláló hármas kombinációjával avokádó, babaszu és Camelina olajok segítségével mélyhidratálást biztosít; az AquaLastik, egy élvonalbeli hővédő, rugalmas gyantáival és mélytengeri ásványi anyagaival fokozza a göndör textúrát és simává teszi a hajfelszínt; a Bio-Advanced Peptide Komplex pedig bizonyítottan segít a károsodott felületeknek regenerálódni és a megelőzésben is verhetetlen.

Hogyan használd?

Végy egy jó adag habot! Vidd fel a teljes, törölközőszáraz hajhosszra alulról felfelé haladva. Diffúzoros szárítóval szárítsd vagy hagyd megszáradni  a hajad magától!

Curl Controlling – lágy hullámosító krém

A dauer kiment a divatból, de a göndörség nem – különösen, ha olyan terméket alkalmazhatsz hozzá, mint ez a sima, selyemérzetű formázó krém, célirányosan a szépséges hullámok szolgálatára (amelyek három teljes napig megtartják a formájukat). Még a 90%-os páratartalom sem győzheti le egy floridai augusztusban… a hajfürtök rendezett tincsenként, simán és rugalmasan ragyognak.

Tökéletes választás: Száraz, rendetlen fürtökre és hullámokra, amelyek határozott formát szeretnének.

A belső titok: A Triple-Oil Complex – egy szuper tápláló hármas kombinációjával avokádó, babaszu és Camelina olajok segítségével mélyhidratálást biztosít; az AquaLastik, egy élvonalbeli hővédő, rugalmas gyantáival és mélytengeri ásványi anyagaival fokozza a göndör textúrát és simává teszi a hajfelszínt; a Bio-Advanced Komplex peptid pedig bizonyítottan segít a károsodott felületeknek regenerálódni és a megelőzésben is verhetetlen.

Hogyan használd?

Nyomj egy kicsi formázót a kezedbe, emulgeáld össze a terméket, majd alkalmazd a teljesen nedves hajra, alulról kezdve minden fürtön áthaladva felfelé. Hagyd megszáradni levegőn, vagy diffúzoros hajszárítóval óvatosan, alacsony hőmérsékleten szárítsd meg!

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.