Fesztiválszezon nyitány JOICO módra

Minden évben a Coachella fesztivál az első nagy buli, amivel megkezdődik a fesztiválszezon.

Illusztris, gigantikus… tele sztárokkal, celebekkel, it girlökkel és természetesen party és zenerajongókkal, akik végre élvezhetik a tavasz beköszöntét. Idén szerencsére a jó idő is megérkezett, így igazi fesztiválhangulat uralkodott.

Az esemény fontossága természetesen, hogy itt láthatjuk először a nyáron nagy valószínűséggel uralkodó trendeket. A nyári divat, ruha, smink és frizura inspirációkat minden érdeklődő alig várja, hogy aztán beépíthesse saját stílusába.

Idén nagy örömmel számolhatunk be róla, hogy Larisa Love hair stylist képviselte a JOICO márkát. A fiatal tehetség hihetetlen divatérzékével és fantasztikus stílusával már több alkalommal dolgozott márkánkkal. Leginkább színes, trendfrizuráiról ismert.

Larisa Love és Millie Bobby Brown a Coachella fesztiválon

Larisa idén a Stranger Things sorozat női sztárjának, a fiatal Millie Bobby Brown-nak készítette el több napon keresztül a fesztivál frizuráját, naponta más-más inspirációt adva a JOICO termékek kreatív használatára.

Mi imádtuk a frizurákat, melyek valóban laza, trendi és vagány vonalat képviseltek, abszolút hirdetve a tavaszi-nyári szabadabb, bevállalósabb klasszikus vonalat, belecsempészve a 2018-as trendeket is.

Képek forrása: Larisa Love Instagram : @larisadoll

Milyen termékeket ajánlunk egy laza, trendi, texturált, játékos fesztiválfrizurához?

Íme itt vannak a JOICO fesztivál must have-jei:

HAIR SHAKE:

Két komponensű hármas hatású textúrázó, volumennövelő spray, mely a felesleges olajos csillogást is eltűnteti, a haj pedig könnyedén újraformázható lesz.

BEACH SHAKE:

Volumennövelő, textúrázó szárazformázó finish spray a természetes, laza tartásért és beach waves hatásért. Közepes és vastagszálú hajra ajánlott.

BODY SHAKE:

Nagy volument adó, plüssös textúrát eredményző szárazformázó spray vékonyszálú hajra, fehérpor hatás nélkül.

 

Vári Adrienn - Szerkesztő