Selymes, megzabolázott fürtök? Smooth Shock!

Akinek göndör haja van, az jól ismeri a zabolázatlan fürtök kifejezést, mert élete szinte minden napján találkozik vele… van egy jó hírünk: a Smooth Shock sokkolóan selymes hajhab rendre tanítja majd a fürtjeidet is!

SMOOTH SHOCK Göndör hajra is! Próbáld ki ezt a gazdag, ultra könnyű, ápoló habot göndör frizurán is!

Tudtad? A Smooth Shock sokkolóan selymes hajhab a kiszáradt, göndör haj felfrissítésére és laza, hullámos frizura kialakítására is tökéletes! A finom hatóanyagoknak köszönhetően puha, lágy tapintást biztosít a száraz fürtöknek!

Hogyan használd a göndör hajon?

Szárítás előtt kis mennyiségben vidd fel a habot, koncentrálva a hajvégekre! Diffúzorral vagy szabad levegőn szárítsd meg a hajat és máris kész az élettel teli, gyönyörű, hullámos hajkorona! Puha, selymes tapintás, csábító illat… Kell ennél több?

A kezelhetetlen haj már a múlté! Üdvözöld a szexi, sima stílust! Ez a fényűző hab Abesszin olajjal dúsítva szuper lágyságot és légiesen könnyű érzést ad, kisimítja a hajszálakat és megszelídíti a szálkás területeket.

A SMOOTH SHOCK tökéletes karbantartója bármilyen hajtípusnak. A hullámos, göndör hajtípusok pedig különösen hálásak lesznek érte! Annyira hihetetlenül könnyű és nem ragadós, hogy az általa kínált simítási lehetőségek végtelenek.

A szálkásodás megzabolázásától egészen a tükörsima catwalk stílusig elegáns fényes hajat alkothatsz vele, a göndör fürtök pedig végre az irányításod alá kerülnek, ápoltak, könnyűek és rugalmasak lesznek! 

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.