Luster Lock Spray: Kérdezz-Felelek!

Tapasztald meg a K-Pak Color Therapy Luster Lock hajban hagyható spray átütő erejét minden nap!

Ha szereted a Luster Lock pakolást, akkor ezt a varázslatos, hajban hagyható spray-t imádni fogod! Egyszerű használat, látványos eredmény minden nap! Ez a spray minden olyan funkciót magában hordoz, melytől hajad egészséges, élettel teli, fényes és selyem tapintású lesz!

Most összegyűjtöttük Neked a legfontosabb felmerülő kérdéseket a termékkel kapcsolatban! Következzen a kérdezz-felelek!

Ez a kétfázisú multifunkcionális spray egyesíti magában a különböző egzotikus olajak hidratáló hatását az egyedülálló, hajszerkezet javító formulával – megőrizve a festett hajszín élénkségét és megteremtve az egészséges, erős, fényes hajkoronát!

Használhatom a Luster Lock pakolást és a Luster Lock Multifunkciós Spray-t egymás után?

Igen. A Luster Lock Spray a pakolással végzett kezelés nyújtotta előnyöket magasabb szintre emeli, így bátran használható a két termék együtt is.

Azáltal, hogy a Luster Lock Spray-t a hajban hagyjuk, egyfajta fizikai gátat képzünk az UVA/UVB sugárzás, a hővel történő formázás és a káros környezeti tényezők okozta színvesztés ellensúlyozására… mindemellett könnyű kifésülhetőséget, extra fényt és nagy adag erőt adunk a hajnak a töredezés megelőzésére. Nagyon vékonyszálú, erőtlen haj hajra nem ajánlott.

Milyen a Luster Lock Multifunkciós Spray pH-ja és miért?

Alacsony, 3.5-ös pH értékének köszönhetően bezárja a kutikulát, így könnyebben kifésülhető hajat eredményez.

Lehet “túladagolni” a Luster Lock Spray-t?

A termék mindennapi használatra lett kifejlesztve, így nem a használat gyakoriságára, inkább az egy alkalommal felvitt mennyiségre kell odafigyelni. A spray arra hivatott, hogy már egy használat után jelentős eredményt produkáljon mind látványban, mint a haj érzetében, így nem kell nagy mennyiséget használni belőle, hogy látványos eredményt érjünk el vele. A Luster Lock Spray egy igen gazdag, hajújratöltő tejállagú keverék, melyet könnyedén kell felvinni a hajra, így azt az átfésülést követően a szokásos módon lehet formázni.

Ha mindegyik K-Pak terméket együtt használom, nem fogom “túlkezelni” a hajam és így szárazzá és sprőddé tenni azt?

Nem, mert a JOICO intelligens protein formulái pontosan ott épülnek be a hajba, ahol arra a hajszerkezet sérülése miatt szükség van. Amelyre a hajnak már nincs szüksége, az egyszerűen kimosásra kerül.

Használhatom a Luster Lock Spray-t száraz hajon is?

Mivel a Spray alapvetően úgy lett kifejlesztve, hogy a hajmosás, kondícionálás és pakolás lépései után a törölközőszáraz hajra vigyük fel, így száraz hajra inkább a második-harmadik napon javasolt felvinni, a formázás felfrissítésére. Egyszerűen rázd fel a flakont, hogy a két formula egy tejállagú keverékké elegyedjen, majd fújd át vele a hajat, és könnyedén szárítsd meg, így biztosítva egy kis extra hidratálást, puhaságot és fényt a hajkoronádnak!

Keresd a webshopban 50 ml-es és 200 ml-es kiszerelésben!

Vári Adrienn - Szerkesztő