A Hónap terméke: Instatint színező spray!

Különleges eseményre mész? Vagy csak a szokásos esti bulit akarod feldobni?

A merészségednek és kreativásodnak immár semmi sem kell, hogy határt szabjon. Büntetlenül élvezheted egy színes partfrizura minden előnyét és egy hajmosással visszaváltozhatsz régi éneddé.

Hogyan használd?

Fújd 20 centiméterről a száraz hajra, szakaszosan fújva. Hagyd megszáradni két fújás között, így nyugodtan rétegezheted az erősebb színhatás érdekében. Érdemes a ruhádat egy törölközővel eltakarni a fújás előtt!

Tökéletes választás: Minden színhez, típushoz vagy hosszhoz . Az InstaTint nem nem tesz különbséget.

A belső titok: Az ideiglenes pigmenteknek hála nincs hossztávú elköteleződés és károsodás. Exkluzív Bio-Advanced Peptide Komplex gondoskodik a sérült hajszálrészek regenerálódásáról és simává, ragyogóvá teszi minden alkalommal, miközbn megfelelő védelmet is biztosít.

Szeretnéd feldobni a hajad valami extrával? Kipróbálnál valamilyen ütős színt, de nem szeretnél tartós hajszínváltoztatást? Netán csak valami apró plusz hiányzik frizurádhoz? Próbáld ki az InstaTint 13 féle árnyalatban elérhető színező spray-ket, melyek egy hajmosással eltűntethetők, ugyanakkor 3 napig kápráztatnak el csodás, élénk színeikkel! Változatosság, extra megjelenés, tartós szín elköteleződés nélkül! Fújd fonatodra, copfodra vagy alkalmazz sablont, hogy igazán különleges legyen a megjelenésed!

Vári Adrienn - Szerkesztő