Formázás határok nélkül: ÚJ Structure Stylemaker

Itt az ÚJ Structure Stylemaker száraz hatású (újra)formázható spray, melynek segítségével a formázás nem ismer többé határt!

Jó hírünk van, hiszen a stylingolásban verhetetlen Stucture család egy újabb remek taggal bővült, mely nem más, mint a Stylemaker. Ahogyan az elnevezés is mutatja, ez a gyorsan száradó spray ideális bármilyen stílus kialakítására, sőt a frizura újra és újra átformázható, egymás után megvalósítva a legmerészebb stílus elképzeléseket. A végeredmény? Rugalmas, alakítható tartás, finom fénnyel ötvözve. Nincs többé határ, engedd szabadjára a kreativitásod!

Miért fogod szeretni?

  • Igazi styling erő rejlik ebben a flakonban, melynek segítségével bármilyen irányba alakítható a frizura
  • Rugalmas újraformázhatóságot biztosít a szárítást követően, így a haj egész nap más és más stílusúvá alakítható
  • Gyorsan száradó és száraz tapintást biztosít, kellemetlen ragadós hatás nélkül tartva a stylingot
  • Közepes tartást biztosít, puha fényt kölcsönözve a hajnak!
  • Könnyen kimosható és kifésülhető
  • Bármilyen hajtípuson és hajhosszon kiváló
  • 230°C-ig hővédelmet biztosít a hőformázó eszközök használata során

Hogyan használd?

Tartsd a flakont 20-30 cm-re a hajtól és rétegenként fújd be vele a hajkoronád a jobb tartás érdekében! Vékonyszálú haj esetében kismennyiségben vidd el! Használd az azonnali tartás és formázás utolsó lépéseként!

A Structure European Design Team ajánlásával:

„A Stylemaker egy tökéletes hajformázó spray, mely újra és újra alkalmazható a legvagányabb utcai stílusok kialakítására! Tömeget és tartást ad a hajnak, rugalmasságának köszöngetően pedig ideális a göndör és hullámos haj formázására is, anélkül, hogy kiszárítaná vagy ragadósság tenné a fürtöket. Minél több rétegben viszed fel, annál kreatívabb lehetsz – a határ a csillagos ég!”

Vári Adrienn - Szerkesztő