A vállig érő hajjal nem hibázhatsz!

Észrevettétek, hogy a sztárok és celebek mellett mostanában egyre többek között hódít a váll körüli hajhossz trendje?

Lehet ez long bob, ami ugye hihetetlen nagy népszerűségre tesz szert már évek óta, de egyéb stílus is könnyen megvalósítható ebből a hajhosszból.

Mi a népszerűségének titka?

A hajad hosszú marad, mégsem húzza le a súlya annyira, mint a derékig érő királylányhaj. Játékos, rengeteg módon formázható, egy ügyes vágással pedig abszolút fantasztikus textúrát kaphatsz, ami illik arcodhoz, személyiségedhez és adott esetben vékonyszálú hajadból igazi sörényhatást érhetsz el.

Kendall Jenner

Emma Stone

Margot Robbie

Íme néhány, kedvenc sztárunk frizuráiból, inspiráció gyanánt… Fürtjeidet Te is hordhatod középválasztékkal vagy mély oldalválasztékkal, egyenesen vagy hullámosan… a variációk száma végtelen. Hidd el, ez az egyik legjobban variálható frizurastílus, amit kérhetsz fodrászodtól!

Hogyan formázd?

Ajánlunk két fantasztikus szárazformázó terméket, amivel különböző hajtípusoknak és stílusoknak megfelelően dobhatod fel reggelente a frizurádat indulás előtt pár pillanat alatt.

BEACH SHAKE – Hullámos hatás

Tökéletes választás: Közepes és vastagszálú hajra beach waves, tengerparti stílushoz, laza, hullámos és természetes volumen és stílus eléréséhez.

Hogyan: Tarts a flakont min. 15-20 cm-re a hajtól és kezdd el gyengéden befújni a hajhossz közepétől lefelé haladva a lágy permetet. A Beach Shake egyedülálló olaj és viasz formuláinak köszönhetően kerüld el a tövek és a fejbőr befújását!

Hatás: Tökéletesen ápolt, kiszáradt effektus nélküli laza, bed hair hatás!

BODY SHAKE – Puha, plüssös volumen

Tökéletes választás: Közepes és vékonyszálú hajra, ha nagy volument és plüssös textúrát szeretnél, fehérpor hatás nélkül. Az eredmény tiszta, nagy friss érzésű hajzuhatag lesz! Imádni fogod!

Hogyan: Rázd fel jól, majd alaposan fújd be vele a száraz hajat mindenhol az azonnali dús hatás és tartás érdekében, még a legvékonyabb szálú haj esetében is! Ez az igazi „testépítő” permet képes felszívni a felesleges olajat, hogy igazi extra volument biztosítson a töveknek.

Hatás: Dús volumen az egész hajhosszon, friss, tiszta érzet és tartás.

Vári Adrienn - Szerkesztő