Színek, formák, technikák – “Ellentétben” by Sevda Durukan

Sevda Durukan a JOICO European Color Design Team tagja büszkén mutatja be új kollekcióját, mely az Opposite, azaz az ellentétek elnevezést kapta. A kollekció elsősorban a színekkel való játékról és kreativitásról szól, mely egyben kifejezi, hogy a mindennapokat hogyan lehet más szemszögből szemlélni. Sevda a modern művészetből, a kifutókon megjelenő divatvilágból és olyan hétköznapi helyszínekről gyűjtötte inspirációit, mint a kézműves és kreatív műhelyek. Az Őt megihlető elemekkel játszva, különböző formákat, színeket és szokatlan technikákat ötvözött a kollekció elkészítése során, hogy az ellentétekhez hasonló – igazán figyelemfelkeltő és szemet gyönyörködtető frizurákat készítsen.

Sevda szenvedélyesen rajong a színekért, igazi hajművésznek nevezhetjük, aki tudását folyamatosan adja át másoknak. A JOICO European Color Design Team tagjaként Európa szerte osztja meg saját inspirációit a színpadon is, melynek során a résztvevők betekintést nyerhetnek egy ilyen nagy volumenű kollekció koncepcionális felépítésébe is. Sevda rendkívül nagy népszerűségnek örvend szülőhazájában, Belgiumban, számos díjat bezsebelve színes karrierje során. Kétszeres Up-to-Date Awards nyertes, valamint 2014, 2015 és 2016-ban a neves Belgian Hairdressers Awards Color díjának kitüntetettje.

Ha Fodrászként Téged is megihletettek Sevda gyönyörű alkotásai, keresd fel a JOICO professzionális webshopját, ahol a regisztrációt követően tájékozódhatsz festőrendszereink kínálatáról.

Credit: Haj: Sevda Durukan, Styling: Julia Mulder, Smink: Glam by M, Fotó: G+K

Ádám Zsuzsa - Szerkesztő
Marketing menedzserként célom, hogy minél közelebb hozzam a JOICO márkát és termékeket a fodrászokhoz és a vásárlókhoz a legfrissebb termékújdonságok, rendezvények és aktualitások bemutatásával.