Look&Learn JOICO Bemutató – Győr

Nagy örömünkre szolgált, hogy március 12-én, hétfőn ellátogathattunk Győrbe, ahol egy izgalmas Look&Learn bemutató keretei között ismerkedhettek meg a résztvevők a JOICO világával, legújabb termékeivel és egyedülálló festőrendszereivel.

A bemutatót Gajdos László, a JOICO Hungary ügyvezetője nyitotta meg, majd Szikriszt József művészeti vezetőnk előadásában 2,5 órás bemutató keretei között sok érdekesség volt hallható és látható a JOICO hátteréről, innovációiról és a termékek használatáról. A kísérletekkel is szemléltetett technológiai betekintés után gyönyörű modellünk segítségével mutattuk be a négylépéses hajszerkezet újraépítő kezelés látható és kézzel tapintható eredményességét, melyet a résztvevők saját maguk is megvizsgálhattak közelebbről is.

Ezt követően Kozma Norbert JOICO oktató fodrász is csatlakozott a színpadra, akivel Joci két izgalmas hajvágást mutatott be élő modelleken. A résztvevők betekintést nyerhettek a JoiColor System sokszínű lehetőségeibe is, szintén modelleken bemutatva a LumiShine festőrendszer és Color Intensity színezők nyújtotta számos lehetőséget.

Az érdekes szakmai ismertetők után Váradi Katalin kontymester gyönyörű elegáns frizura költeményeit csodálhatta meg a közönség, melyekhez Kati saját készítésű hajdíszeket használt.

A rendezvény nagy érdeklődésre tartott számot, a JOICO Hungary csapata pedig nagyon örült, hogy a nyugat-magyarországi régióban is bemutathatta a márkát és benne rejlő széleskörű lehetőségeket a már JOICO-t használó Kollégák és az új érdeklődők számára is.

Ádám Zsuzsa - Szerkesztő
Marketing menedzserként célom, hogy minél közelebb hozzam a JOICO márkát és termékeket a fodrászokhoz és a vásárlókhoz a legfrissebb termékújdonságok, rendezvények és aktualitások bemutatásával.