Luster Lock: csoda 5 perc alatt!

A legtöbb nő küzd a száraz, roncsolt haj problémájával kisebb-nagyobb mértékben. Ez sajnos a mai rohanó világ egyik legáltalánosabb problémája. Igaz Rád valamelyik állítás?

“Mindig olyan megviselt a hajam, mert túl sokat formáztam, és magas fokozaton szárítottam.”

“A hajam szálkás és kócos, de én csillogást szerettem volna, kipróbáltam a kókuszolajat és sok egyéb házipraktikát, de semmi nem használt…”

“Nagyon száraznak érzem és durva is a tapintása…”

A hajvégeknél roncsoltabbnak érzem a hajam, ott kellene egy kis segítség!”

Nos, ki ne mondaná, hogy megkeseríti a napjait a problémás haja? Hát, igen! Nézzük, milyen problémákkal állunk szemben: Festett, fakó haj, roncsolt hajszálak, szárazság… bizony!

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a JOICO kifejlesztette már a tökéletes megoldást, mely 5 percben visszaadja a haj hidratáltságát, fényét, textúráját… olyan egészséges és szép hajad lesz, mint talán évek óta sem!

Ez a Luster Lock pakolásunk, mely hajújraépítő és színrögzítő technológiájánál fogva az első használatkor újjá varázsolja a hajadat!

Tökéletes választás: Minden festett hajra, a szőkétől a barnáig egészen a színezett, melírozott hajakig.

A belső titok: A QuadraBond Peptide Komplex – tele mélyen tápláló Manketti és Argan olajjal – javítja és feltölti a hajszál külső védőrétegén keletkezett sérüléseket és megóvja a szín élénkségét. Selyem, szója és a tengeri alga kivonatának köszönhetően védett és sima lesz a teljes hajhossz felülete, így a formázás sem okoz nagy igénybevételt.

Hogyan használd?

Alkalmazd száraz hajra, hajmosás előtti extra kezelésként vagy használd a már tiszta, törülközőszáraz hajhosszra luxus pakolásként. 2-5 perces hatóidő után alaposan öblítsd le majd formázd szokásos módon. Tökéletes finom szálú vagy sűrű hajra egyaránt.

A Luster Lock pakolás háromféle kiszerelésben érhető el a webshopon: 50 ml, 140 ml, 500 ml

Vári Adrienn - Szerkesztő