Az idei Oscar csillaga: Katy Perry platina pixije

Korábban írtunk róla, hogy Katy Perry rövid stílusú, platina fürtjei immár a JOICO brand által készülnek. Az idei Oscar-díj átadón pedig az énekesnő valóban tündöklő jelenség volt, ehhez pedig makulátlan frizurája is nagyban hozzájárult.

Katy Perry már rég bebizonyította, hogy minden hajszín és stílus jól áll neki, nincs ez másképpen ezzel a szuperrövid, szuperszőke hajviselettel sem.

Mielőtt bármilyen vörösszőnyeges eseményre indulna, fodrásza, Rick Henry (@rickhenryla), a Nine Zero One szalon egyik vezető stylistja mindig frissít a hűvös szőkeségén. Nem történt ez másképpen az Oscar afterparty-ja előtt sem, ahol az énekesnő fellépett.


Hogyan készült az énekesnő haja?

1. Alkalmazzuk a Joico Blonde Life 5in1 csodaspray-t a frissen mosott hajra, alaposan befújva és átfésülve a hajat, hogy minden tincset megóvjunk a hőkárosodástól.  

2. Ezután az A formulát (Blonde Life Szőkítőpor + 20 Vol Joico LumiShine előhívó) alkalmazzuk kizárólag a hajtövekre 25 perchatóidővel (mindenképpen kérd fodrászod segítségét!)

3. A hajhossz többi részén a B formulát használjuk (Blonde Life Szőkítőpor + 10 Vol LumiShine előhívó) további 15 percig.  

4. Tonizáljunk a C formulával (Joico LumiShine Demi-Permanent Liquid ½  10SB – ÚJ Silver Blue széria + ½ Clear +  5 Vol LumiShine előhívó), majd alkalmazzuk a Luster Lock pakolást, hogy megvédjük a hajszálakat és fokozzuk a csillogást.  

5. Öblítsük le a hajat, szárítsuk meg hajszárítóval, majd használjuk a Body Shake-et, mellyel textúrát és volument biztosítunk. A stílus tartósságához finisheljünk a JoiMist spray-vel.

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.