Tavaszi BARNA trend a vörös szőnyegről

Hol vannak már azok az idők, mikor a barna hajszínt unalmasnak találtuk? Mivel az emberiség többsége ezzel a hajszínnel rendelkezik, ideje minden szezonban külön foglalkozni a barna trendekkel is. Rengeteg csodás celeb, színésznő, hollywoodi sztár hajkoronájából meríthetünk ihletet és az évek óta egyre feltörekvőbb melírtechnikáknak köszönhetően az abszolút láthatatlan fényjátékoktól kezdve a látványos megoldásokig mindent kipróbálhatunk, ha barna a hajunk.

2018-ban a tavaszi trendekben fűszeres, izgalmas, fényes, játékos megoldásokat mutatunk, melyek élettel teli dimenzióikkal elhozzák a tavaszi megújulás legjobb megoldását! Melyik a kedvencetek?

Fahéj Varázslat

Issa Rae

Az ultra-vékony, csillogó, fahéj színű melírcsíkokkal megbolondított frizura segít, hogy a csodálatos fürtök valóban visszaadják igazi dimenziójukat. Ez az árnyalat különösen jól illeszkedik a meleg tónusú barna bőrhöz, ha gazdag melegségre vágysz, mint egy kövér bögre kávé, akkor ezt neked találták ki.

Forró csoki

Mandy Moore

Adj egy kis mahagóni árnyalatot a tejcsokoládé és a karamell közé, és a technika, mely így születik, a tigrisszem méltó utódja lesz. A barna verziójú trendben abszolút élettel tölti meg a haj középső és alsó részét, mely így könnyedebb, frissebb hatást kelt a cikk-cakk technika által.

Mocha Maven

Priyanka Chopra

A legszebb sötétbarna, feketébe hajló hajkorona is unalmasnak tűnhet egy idő után. Ha némi izgalmat, fényjátékot szeretnél Hófehérkés hajkoronádba, akkor finom aranybarna villanás a tökéletes megoldás arra, hogy sötét szemeidbe meleg ragyogást varázsoljon. Nem kell sok, itt a “kevesebb több” alapelv tökéletesen működik.

Ha frissen fűszerezett barna hajkoronád színét és csillogását sokáig szeretnéd élvezni a fodrász után, akkor melegen ajánljuk számodra az Aranybarna ragyogást elősegítő és megtartó termékcsaládunkat: A Color Infuse Brown samponját és kondícionálóját!

Vári Adrienn - Szerkesztő