Nőnapi haj-wellness

Nincs is jobb alkalom a Nőnapnál arra, hogy szenteljünk egy kis időt magunkra és legfőbb ékességünkre: a hajkoronánkra. Ugye ismerős a bad hair day kifejezés? A hajunk általános és eseti kinézete hihetetlenül befolyásolja a hangulatunkat, magabiztosságunkat, fellépésünket. Mi lenne, ha végre mindennap tudnál örülni fürjtjeidnek, mert egészséges, ragyogó kép fogadna reggelente?

Jól hangzik?

Akkor vágjunk is bele a JOICO haj-wellness programba:

Nincs is jobb alkalom a tavasz beköszönténél és a Nőnapnál egy extra kényeztető otthoni hajápoláshoz.

A legjobb, ha esetleg barátnőiddel közösen rendezitek meg a hajszépség-napot, hiszen társaságban még szépülni is sokkal jobb. Készítsétek be kedvenc JOICO hajápolóitokat, tegyétek be a kedvenc zenéteket és egy finom kávé vagy pohár bor mellett máris indulhat a program.

Hajmosás luxuskivitelben:

Jöhet egy kényeztető hajmosás a CO+Wash Color luxus tisztító habjával, mely elképesztően gyengéd formulájával minden festett hajtípus legjobb barátja, ugyanakkor már olyan szintű ápolást is nyújt, amely után fantasztikusan puha lesz a haj önmagában.

A hajpakolások királynője: Luster Lock

Itassuk le a hajunkról egy törülköző segítségével a felesleges vizet, élvezzük a máris álompuha hajunkat és adjuk meg a valóban páratlan kényeztetést számára a Luster Lock színrögzítő és hajújraépítő pakolással. Csak 5 perc hatóidő alatt a legszárazabb, legroncsoltabb hajat is újjávarázsolja… jól hangzik, ugye? Ezalatt pedig jöhet egy kis pletyka és pár finom macaron.

Tudtad? 

A QuadraBond Peptide Complex – tele mélyen tápláló Manketti és Argan olajjal – javítja és feltölti a hajszál külső védőrétegén keletkezett sérüléseket és megóvja a szín élénkségét.

Kétféle kiszerelésben is elérhető: 5in1 csodaspray – 50ml , 5in1 csodaspray – 150ml

Hajban hagyható többfunkciós kényeztetés: Védelem és extra fény

A hatóidő letelte után alaposan öblítsétek le a hajatokat és máris érezhetitek a minőségi változást, ugye milyen puha és elképesztően sima lett a hajatok? De ne álljunk meg itt, a még extrább ragyogás, fény és maximális hővédelem érdekében fújjátok be bőségesen a hajatokat az 5in1 csodaspray-vel, miután leitattátok a felesleges nedvességet a hajatokról. Itt az ideje a második pohár bornak és egy kis táncnak és éneknek a hajkefével, elvégre ez egy tökéletes barátnős program, amit ki kell élvezni maradéktalanul.

Tudtad? 

UVA/UVB sugárzás elleni védelmet biztosít, megőrizve ez által a hajszín élénkségét a nem kívánt fakulástól és károsodástól.

A Blonde Life 5in1 spray-t fésüljétek bele finoman a törölközőszáraz hajba, így máris tökéletes hővédelmet kaptok a hajszárításhoz, hiszen 232°C fokig védelmet biztosít.

Abszolút hővédelem hőformázáshoz: Iron Clad

És most jöhet az i-re a pont. Hajformázás, ahogy csak a hangulatod kívánja… hullámos, egyenes? Csak rajtatok múlik. Vegyétek elő az Iron Clad spray-t, mely tökéletes pajzs a hajvasaló és hajsütővas káros hatásai ellen. A végeredmény egészséges, ragyogóan fényes fürtök mindenféle hátulütő nélkül.

Hogyan használd?

Tartsd a dobozt 20 centiméterre a hajtól és fújd be vele bőségesen a hajkoronád a hőformázás előtt. Formázd a tincsenként a hajat, majd finom mozdulatokkal fésüld át a végén.

Használd a kész frizura formázásához kedvenc JOICO hajspray-det!

Színes élvezetek büntetlenül? Instatint spray!

Jöhet egy kis extra móka? Az Instatint színező spray-k 13 féle árnyalatban kapható trendszínt varázsolnak a fürtjeidre egy hajmosás erejéig. Semmi kötöttség, csak a színek tobzódása… jól hangzik? Akkor kézbe a kis palackokat, tegyetek be valami igazi party zenét és fújjátok még színesebbre a hangulatot…

Extra tipp:

Kombinálj, színezz, rétegezz az igazán extra hatásért!

Vári Adrienn - Szerkesztő