A hónap sztárja: Color Co+Wash luxus tiszítóhab

Festett hajszínedet szeretnéd megóvni vagy trendi divatszínű a frizurád és ehhez keresed a legtökéletesebb gyengéd ápolást, hogy hosszan megmaradjon a pasztell pink, vagy granny stílusod? Ne keress tovább… van egy fantasztikus megoldásunk!

Mi a titka a hosszantartó ragyogó színeknek?

Az egyes hajterületek optimális táplálásának,az idővel való spórolásnak?

A fényűzően luxus Color Co+Wash áttörően hibrid, tisztító és kondícionáló formulája háromszor hatékonyabb színvédelmet biztosít, mint hasonló társai a piacon, és megőrzi hajszíned új árnyalatát a következő hajfestésig. A fantasztikus adagoló rendszerű szulfátmentes, ultra gazdag hab formula krémesen eloszlik a tenyeredben. Elég csak a felét használnod a hagyományos kétfunkciós termékekhez képest.
Nr. 1 termék… fantasztikus JOICO hatás egy palackba zárva.

Tökéletes választás: festett hajra, ha szeretnéd megőrizni a színét… és szükséged volna egy adag ragyogásra, erőre és persze textúrára.

A belső titok: A legújabb technológia teljes erővel bedobta magát, így egy szuper-gazdag kombináció született. Először jön a tápláló Argán Olaj, erősítő aminosavak és arginin a sérült kutikulába épülve, utána az exkluzív HPS követi (Hair Protection System), majd a luxus keratin szilikon keverék, ami páratlan fényt és lágyságot biztosít.

Hogyan használd?

Felejtsd el a tipikus végtelen pumpálós folyamatot! A Color Co+Wash hihetetlenül kis mennyiségben is hatékony, így csak nyomd meg a fúvókát egy-két alkalommal, és dolgozd bele alaposan a habos krémet nedves hajadba a gyökerektől a végekig, majd öblítsd le azt!

Itt találod a webshopban: Co+Wash luxushab

Ha azt mondom Color Co+Wash, azt is mondom egyben, hogy tökéletes védelem és kényelem. Használd felváltva a K-PAK Color Therapy Samponnal vagy a Color Endure Samponnal.

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.