Hőformázás büntetlenül: IronClad!

Göndör? Hullámos? Egyenes?

Hozzád melyik stílus áll közel?
Próbáld ki akár mindegyiket, hiszen a napi hajformázás már teljesen biztonságos az IRONCLAD hővédő spray-vel.
A hajunk egy csodás eszköz, amelynek formázásával megkoronázhatjuk stílusunkat.
A tavaly debütált IRONCLAD hővédő spray segítségével maximális biztonságban lesz a hajad a hőformázás alatt 232°C-ig és bátran készíthetsz mindenféle frizurát.

Hogyan használd?

Tartsd a dobozt 20 centiméterre a hajtól és fújd be vele bőségesen a hajkoronád a hőformázás előtt: beleértve a hajszárító és különböző hőformázó eszközök használatát is (hajsütő, hajvasaló stb.)

Keresd a webshopban itt: Ironclad hővédő spray

Tökéletes választás: Minden hajtípushoz; de a szálkásodásra hajlamos haj lesz a leghálásabb a használata során.

Rengeteg remek termék létezik, amivel megformázhatod a hajad, mindennap a kedved szerinti stílusban, viszont a kötelező hőformázás, a szárítás és egyéb eszközök használata számos kárt tud tenni… ugye ismerős helyzet?

A szárítás végén néha szálkás, szalmaszerű a haj. Ezért is fejlesztettük ki az IRONCLAD spray-t, mely fantasztikus “testőrként” védőpáncélt von a hajszálak köré a hővel szemben. Felejtsd el a szálkásodást és a statikusságot akár 72 órára!

A belső titok: Az AquaLastik, a JOICO saját fejlesztésű antioxidáns-polimer keveréke hőre aktiválódik és védelmet nyújt a legintenzívebb termikus eszközök használatánál is 232°C-ig, valamint rugalmas, extra könnyű tartást, plusz statikusság elleni védelmet nyújt. A Bio-Advanced Peptide Komplex ápolja és erősíti a hajszálak szerkezetét, valamint csillogó fényt biztosít.

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.