Tavaszi SZŐKE trend a vörös szőnyegről

A sztárok és celebek mindig elsőként jelennek meg a nagyközönség előtt a legdivatosabb hajszínekkel és fazonokkal, nem is csoda, hiszen a sztárfodrászok először rajtuk mutatják be szaktudásuk legjavát.

2018 tavasza is roppant izgalmas lesz ilyen szempontból, a szezon első nagy vörös szőnyeges eseményein már megfigyelhettük, milyen trendek vannak felmenőben. Elhoztuk a legszebb hajszíntrend inspirációkat a sztároktól, melyeket abszolút érdemes ellesni, akár egy kis stílusfrissítésen, akár valami drasztikus változáson törjük a fejünket. Uralkodó vonás a természetesség és lazaság, így az extrém megoldásoktól tartók is könnyedén találhatnak számukra megfelelő inspirációt. Nektek melyik a kedvencetek?

Nirvana szőke

Sofia Boutella

Az év slágere lesz a 90-es évek ihlette rockos-sikkes stílus, melyet a legendás zenekar frontembere ihletett. A sztárok közül máris sokan döntöttek a lágy cornsilk blonde és barna, szakaszos átmenet kombinációja mellett, mely ügyesen játsza ki a sima lenőtt tő hatást és színvilágában is rugalmas, így minden bőrtónushoz tökéletesen alkalmazható.

Honey Rose

Deborah Ann Woll

Kedvencünk a Honey Rosenak keresztelt hajszín, melyben a tiszta szőke egy csipetnyi szamócás árnyalattal igazi tavaszi frissességet hoz. A majdnem-de-mégsem-gyömbér színt pici rózsaszín alaptónussal megbolondítva kapjuk meg ezt az árnyalatot, mely igazán megadja a ragyogást az arcnak, az első napsugarak fényében pedig életre kel.

Semleges Nude

Saoirse Ronan

A jeges szőkék többéves uralkodását töri meg a Semleges Nude trendje. Egy tiszta, üde homokszín árnyalat olyan fajta friss változást jelent, ami abszolút egyet jelenhet a tavaszi megújulással. Felejtsük el kicsit a jégkirálynőket ! A neutrális színekben az a legjobb, hogy tényleg kivétel nélkül MINDENKINEK jól állnak.

Ha kedvet kaptál és kipróbálnád valamelyik 2018-as tavaszi szőke trendet, ne feledd: ez az egyik legkényesebb hajszín, óvd a csodásan megfestett hajszínedet megfelelően. Ehhez nem is ajánlhatunk mást, mint a Ragyogó szőke Blonde Life termékcsaládunkat, mely komplex otthoni ápolásban részesíti fürtjeidet: Blonde Life sampon, Blonde Life Kondícionáló, Blonde Life Maszk, 5in1 csodaspray

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.