Szőkeségem története: a Sárkányok anyja

Emilia Clarke neve összeforrt a népszerű sorozat, a Trónok Harca Sárkányok Anyjáéval, hiszen már több évad óta csodáljuk a fantasy világ bátor, rettenthetetlen királynőjét.

Az alapvetően barnahajúnak született színésznőről sokan nem is tudták a sorozat elején, hogy nem a karakterének platina hajszínével rendelkezik, olyan tökéletes és méregdrága jeges szőke, fonatokkal bolondított parókákat viselt. Aztán teltek az évek és a színésznő kedvet kapott a hajszínhez, így 2017 év végén elszánta magát: teljesen Daenerys Targaryen-né válik külsőleg!

Fodrásza szerint Emilia abszolút ritka és irigyelt halvány, neutrális bőrtónussal rendelkezik, így a szinte fehér szőke haj abszolút illik hozzá, mondjuk ezt nézők milliói már a sorozat kezdetétől szintén bizonyíthatják.

A szép színésznő azóta minden vörös szőnyeges megjelenésén szinte sugárzik a csillogó, vibráló szőkeségével. Még energikusabb és elbűvölőbb, mint valaha!

Idén a Golden Globe-on és a Critics’ Choice Awards-on is lehengerlő volt a megjelenése.

Kiszőkített tincseit egyébként sorozatbéli “hajkoronájának” készítői – Kevin Alexander és Candice Banks – segítségével készítette el abszolút Sárkányok anyjához méltóan.

Üdv a Szőkék Klubjában, Emilia!

Ne feledjétek, egy ilyen átalakulás ötletével mindig forduljatok a megfelelő szakemberhez, hiszen a szőkítés kényes folyamat, amit csak tökéletesen érdemes csinálni!

A biztonságos és makulátlan végeredmény eléréshez mi a fodrászoknak a Blonde Life szőkítőport ajánljuk: Fodrász webshop

A szőkeség otthoni megőrzésére és ápolására pedig a Blonde Life termékcsalád ápolóit javasoljuk, melyről itt és itt írtunk már bővebben: Ragyogóan szőke termékcsalád

Emilia először az Instagram oldalán oszott meg képet a nagy átalakulása közben, ami hihetetlen népszerűségre tett szert és több mint 2 millióan like-olták!

Vári Adrienn - Szerkesztő