A hónap sztárja: K-Pak Intenzív hidratáló pakolás

A száraz, roncsolt haj a leggyakoribb probléma a hajápolás terén. Nem is csoda, hiszen ha nem is formázzuk mindennap és nincs festve, a klóros vízben való hajmosás és az időjárási viszonyok, a városi levegő is meg tudja viselni a hajunkat.

Fürtjeink könnyen elveszítik fényüket és száraz tapintásúak lesznek, de szerencsére ezt könnyen orvosolhatjuk a hajújraépítő termékcsalád intenzíven hidratáló pakolásával: K-Pak Intense Hydrator

Mit kell tudnod az Intenzív hidratáló pakolásról?

Van a száraz haj… és van az a haj, ami csak egy kiszáradt sivataghoz hasonlítható, mely majd eleped egy nagy adag “innivalóért”. Az intenzív hidratáló a “tökéletes szomjoltó” koktél erre a feladatra: egy mélyen tápláló kezelés (enyhe 3,5 pH értékkel), mely azonnali nagydózisú rehidratálást biztosít a kitikkadt hajnak.

Tökéletes választás: A kócos, kiszámíthatatlan, száraz hajtípusnak, melyben nincs elég nedvesség, legyen az ok akár a gyakori kémiai kezelés, környezeti károsodás… vagy a fránya gének.

A belső titok: Bio-Advanced Peptide Complex szakértő formulánk a szomjúság megszűntetésére, valamint az exkluzív aminosavak. A szilikon lezárja a kutikula felszínét és biztosítja az intenzív ragyogást, míg a Lanolin és Shea vaj optimálisan pótolja az elvesztett lipideket.

Keresd a JOICO webshopban, 3 féle kiszerelésben: 50 ml, 250 ml, 1 liter

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.