Hódít a baby frufru!

Az új év kezdetén, ha Te is eldöntötted az ” Új év, új én!” jegyében, hogy változtatsz a frizurádon, itt egy igazán merész trend: baby frufru!

Az, hogy frufrut vágass, amúgy is tuti ötlet, ha kevés hajáldozat árán akarsz nagy változást elérni… plusz rengeteg megoldása létezik, minden szezonnak megvan a maga favoritja. Míg 2017 egyértelműen a szemöldököt söprő, hosszabb változatok éve volt, addig az új évben máris több sztár micro frufruval vagy baby frufruval indított.

Képek forrása: Harper Bazaar

Olyan sztárok mint Emma Watson, Emma Roberts, Alison Sudol vagy Sofia Boutella is kiadta az ukázt a fodrászának, hogy ragadja meg jól az ollót és vágjon karakteres, mini, arcot kiemelő baby frufrut.

És milyen jól tették! Ezt a trendet csak utálni vagy imádni szokták, mi az utolsó mellett tesszük le a voksunkat, hiszen minden celeb arca szinte kinyílt és csodás keretet kapott. Egyszerre modern és retro, nagyon karakteres és lágy.

A Vogue novemberi számában Carly Russ modell már ezt az újévi trendet népszerűsítette, extra szőke, rocksztáros mini frufrujával. A vele készült interjúban megosztotta stílusának titkát is: hajszárítás után lágy hullámokat készít hajába, majd végül a JOICO kétkomponensű Hair Shake textúrázó spray-vel adja meg a végső simítást, amivel tökéletes “művészi kócosságot” ér el. 

Ha van rá lehetőséged, akkor egy kis póthaj segítségével is kipróbálhatod a mini frufru érzést, ahogy Emma Roberts is tette, akinek a legkarakteresebb stílusú frizurát készítette Nikki Lee fodrász a Critics’ Choice Awards-ra: “Nem egy tipikus, bárhol szembe jövő stílus, de hát ki szeretne átlagos lenni manapság?”

Egy szó, mint száz, a trend merész és bevállalós, de ha elkap a Carpe Diem érzés a fodrászodnál, akkor feltétlenül mutasd meg neki ezeket a képeket!

Vári Adrienn - Szerkesztő