Futurism Kollekció by Lewis Moore

Lewis Moore a JOICO European Design Team tagja egy igazán különleges kollekciót készített, mely a Futurism nevet kapta. A kollekciót az azonos elnevezésű olasz társadalmi és művészeti mozgalom ihlette (20.század eleje), mely erősen elutasítja a hagyományos, jól megszokott formákat és előszeretettel használja a modern technológia energikusságát és dinamizmusát.

A mozgalom építészeti sajátosságai és design elemei alapozták meg ennek a feltűnő és merész kollekciónak a megalkotását, mely határozott grafikai kontúrokat, vonalakat, egymást átfedő alakzatokat és különböző textúrákat használ.

Lewis Moore korábbi British Hairdressing Award nyertes, akit tavaly újra jelöltek a díjra ezért a kollekcióért. A JOICO European Design Team tagjaként rengeteget utazik Európa szerte, hogy szemináriumokon és hajshow-kon keresztül inspirálja és tanítsa közönségét.

Credit:

Hair by Lewis Moore @ Lewis Moore Salons/HD Hair & Beauty, Sutton Coldfield, Streetly & Cannock

Photography by John Rawson / Make-up by Hannah Davies / Products by JOICO

Ha esetleg kedvet kaptál valamelyik rövid frizurához és a fodrászod már el is készítette a favoritot, javasoljuk a Hair Shake textúrázó spray használatát, mellyel könnyedén újraformázható stílust alakíthatsz ki pár fújással.

Ha szeretnél egy kis extra volument adni frizurádnak, válaszd a Glamtex tupír hatású spray-t, mely száraz samponként is funkcionál, ráadásul az illata is isteni!

Vári Adrienn - Szerkesztő