Valentin napi stíluskalauz

Nincs is jobb tavasszal és Valentin napon, mint válogatni az extrább, játékos inspirációkból, hogy teljesen friss look-kal ünnepeljük a szerelmet.

Összeválogattuk Nektek a legszexibb és leglátványosabb megoldásokat, melyekhez rögtön ajánljuk is a megfelelő terméket a Structure termékcsaládból, mely a JOICO modern, extrém hajformázóinak családja.		

Légy vagány és szembetűnő a Structure formázó termékeivel, melyek tökéletes alapot adnak minden elképzelésedhez és a vágyott végeredmény nem fog elmaradni.

A termékek uniszex, egymással kombinálható formulái lehetővé teszik, hogy akár együtt készüljetek Valentin napon a fürdőszobában.

Már csak döntenetek kell, melyik look a kedvencetek?

3-3 frizura inspirációt hoztunk most el Nektek a laza, természetes stílustól az egészen extravagánsig. Mindenki válassza ízlésének, vérmérsékletének megfelelőt!

Kilépnél a komfortzónádból?

Ajánlatunk az AdaptTextúrázó paszta, közepes erősséggel. Ideális kemény, közepesen kemény hatás eléréséhez, ha valami vadabb stílust is kipróbálnál. Abszolút látványos végeredmény matt hatással. Újraformázható, egész napos hatás.

Klasszikus Femme Fatal?

Kezd a Smooth Shock selymesen lágy habjával, mely tökélyre viszi a sima, sikkes hatást. Elég egy mandulányi a száraz vagy nedves hajra és makulátlanul simul a helyére minden hajszál.

Használd utána a Shaper formázó krémet, mely rugalmas, közepes tartással ajándékozza meg sima, hátrafésült stílusodat.

Észrevehetetlenül laza és csábító?

Használjátok közösen a barátnőddel a Shaper uniszex, formázó krémet, mely rugalmas, közepes tartással ajándékozza meg hajad textúráját.

Hódító macsó?

Ha határozottan szereted intézni az életedet, akkor neked ajánljuk a matt hatású Paste-et, mely szilárd, fix alapot biztosít a választott stílusodnak egész napra. A látványos hatás miatti eredmény biztosan nem marad el!

Klasszikusan férfias?

Ha szeretnél úgy kinézni, mint egy Hollywood aranykorából idepottyant filmsztár, akkor a Smooth Shock hajsimító hajhab segítségével elérheted a makulátlan, sima, elegáns stílust.

Vári Adrienn - Szerkesztő