Februári piros és pink őrület!

Klasszikus és kihagyhatatlan a februárból a Valentin-napi zsongás, és a szerelem ünnepéhez minden évben leginkább a piros és pink inspirációk passzolnak.

Merülj el a szenvedélyes vörös és bíbor színekben vagy válassz finomabb, ártatlanabb rózsaszín árnyalatokat… de ne hagyd ki ezeket a pezsdítő színeket február 14-e alkalmából akkor sem, ha szingli vagy!

Mutatjuk a kedvenc stílusainkat és termékeinket, amelyekkel feldobhatjátok magatokra a szívecskés hangulatot!

“Szenvedélyes vörös”

A piros, vörös és bíbor színek abszolút a vérbő szenvedély színei, bátran nyúlj értük a divat terén, öltözz akár tetőtől-talpig ilyen árnyalatokba és minden szem rád fog szegeződni. Azon se aggódj, hogy felrúgd a régimódi szabályt, hogy a vöröseknek nem áll jól a vörös árnyalatú ruha és smink. Manapság mindent szabad, persze ízléses keretek között!

Ha szívesen varázsolnál magadnak rubintos fényű hajkoronát, megteheted könnyedén:

Egy alkalomra ajánljuk a kimosható hajspray-ket: Instatint Fiery Coral, Instatint Ruby Red

Ha szívesen viselnéd pár hétig is az áhított vörös színt, vagy tüzesebbé, intenzívebbé tennéd mostani hajszínedet, akkor a Color Butter színező pakolás újdonsága lesz a tökéletes választás számodra: Color Butter Red

“Romantikus Rózsaszín”

A rózsaszín abszolút tarol a divat színpalettáján évek óta és minden tavasszal klasszikus a pasztelltől az élénk pink-ig. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő árnyalatot, így bárkinek fantasztikus megoldás lehet a Valentin-napra is, ha a vöröset túl merésznek találja.

Légy ártatlan és romantikus, vagy üde és szexi, mutatjuk a kedvenc inspirációinkat, amelyek biztosan Neked is meghozzák a a “rózsásabb” kedvet!

Szeretnél pár pink tincset egy estére? Válaszd az Instatint Pink, Hot Pink vagy Rose Gold spray-ket!

Pink hajszín hetekig? Válaszd a Color Butter Pink színező pakolást!

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.