Celeb stílus: Vanessa Hudgens

Riawna Capri a Los Angelesben található Nine Zero One Szalon fodrásza ezúttal Vanessa Hudgens-nek alkotott exkluzív frizurát. 

A fiatal, barnahajú színésznő legutóbbi szalonlátogatásakor tökéletesen cool stílust kapott.  Az év eleji nagy vörös szőnyeges fellépések hajrájában a hollywoodi sztárok fodrásza két kedvenc JOICO termékével: a Hair Shake textúrázó spray-vel és a Luster Lock pakolás segítségével készítette el a frizurát, mely játékos, cseles, hamis fonattal megbolondított költemény lett.

A texturált, csalós fonatos modern look-ot Riawna a következő lépésekkel készítette el:

1. Első lépésként a Luster Lock Treatment pakolást alkalmazta a hajmosást követően, mely azonnal revitalizálta Vanessa haját és megadózisú fényt, maximális hidratáltságot adott a hajának, előhozva a barna hajszín élettel teli vibrálását.

2. Utána rendezetlen hullámokat készített és egy kis extra textúrát vitt a már száraz hajba hajsütővas segítségével, majd az ujjaival finoman szétbontotta a tincseket.

3. Ezt követően jöhetett a kétkomponensű Hair Shake textúrázó spray, mely segítségével határozottságot és laza textúrát adott a fürtöknek.

4. Negyedik lépésként kis méretű hajgumi segítségével pici copfot készített pár centire a hajtövektől az egyik oldalon.

5. A copf végét a leválasztott tincs közepén készített kis résbe bújtatta, majd a folyamatot folytatta egy újabb, közvetlenül az előző leválasztás alatt vett tinccsel, ügyelve arra, hogy a végeket összekapcsolja. A kis copfokat és átbújtatásokat Riawna egészen a fül mögötti részig készítette, így alkotva meg a fonott hatást. Pár hullámcsattal fixálta, így garantálva az egész estés hatást.

6. A haj fixálására, valamint a plusz textúra és volumen érdekében a kész “fonatot” is Hair Shake spray-vel fújta be, megadva a végső simítást és formát a frizurának.

Haj: Riawna Capri  Fotó: Michael Simon

Vári Adrienn - Szerkesztő