Miért jó választás a JOICO?

Interjú Váradi Kati fodrász és kontymesterrel, a JOICO okató fodrászával

Mikor történt a nagy találkozás a JOICO márkával?

A 4 lépéses hajszerkezet újraépítő kezelést már a versenyzős időszakom alatt is használtam. A modellek haját annyira igénybe vette a szőkítés, folyamatos formázás, hogy speciális és nagyon hatékony kezelésre volt szükség. Ez volt az egyetlen, ami hatékonyan működött a problémák megoldásában.

6 éve viszont, mióta a JOICO csapatában vagyok, természetesen csak és kizárólag ezeket a termékeket használom!  Meggyőződésem, hogy az eddig használt termékek közül ez nyújt a munkám mellé a legnagyobb biztonságot.

Mi volt, ami végül meggyőzött, hogy ezt a márkát válaszd?

A termékek kipróbálása után azonnal szerelembe estem a JOICO-val, mert egy olyan látható, érezhető minőségi változást ad a vendégek hajának, amit ők is rögtön észre vesznek… legyen ez ápolás, színváltoztatás, szőkítés… stb. Ezek után nem volt kérdés, hogy ezzel akarok dolgozni!

Mit szeretsz legjobban? Mely termékek a személyes kedvenceid, amiket másoknak is ajánlanál feltétlenül?

A JOICO színváltoztató termékcsaládjai a legegyszerűbb színezéstől a korrekciós festésekig maximális védelmet nyújtanak a hajnak, ezáltal a végeredmény sikerében biztosak lehetünk.

A Vero Color festékcsaláddal kezdtem el először dolgozni. Nagyon szeretem a vele való munkát, mert fantasztikus, éles, tiszta színei vannak, és ha igazán kreatív a fodrász, akkor kedvére kikeverheti a megálmodott színeket. Személy szerint én ezt a lehetőséget választom, mert közelebb áll a fodrász énemhez, hisz igazán egyedi színeket tudok vele alkotni.

Miért ajánlanád egy fodrásznak, hogy próbálja ki a JOICO-t?

Minden kollegámnak ajánlom ezt a márkát, akár kezdő, akár több éve szakmában lévő, tapasztalt fodrász, hiszen a JOICO termékekkel való munka könnyű, gyors, minden igényt kielégítő. A termékek maximálisan a haj egészségéért dolgoznak, így a vendégek számára is teljesen meggyőző, és otthonra is ezt fogják választani a mindennapos hajápolásra. Aki egyszer kipróbálta, fodrász vagy vendég, az többé nem akarja mással kezelni/kezeltetni a haját.

Mi az a 3 szó, amivel jellemeznéd a márkát, ami kiemeli a többi közül?

Innovatív, hajbarát, beváltja, sőt túlszárnyalja a hozzá fűzött reményeket.

Vári Adrienn - Szerkesztő