Januári hajszervíz: Hajújraépítő kezelés

A január mindig a nagy újrakezdések időszaka. Soha jobb alkalmat, mint hogy a téli időszakban egyébként is megviseltebb hajunkat újult erővel és szépséggel töltsük meg!

A JOICO saját szabadalma, a K-Pak 4 lépéses hajújraépítő kezelése már egy alkalommal hihetetlen és tartós minőségi javulást ad a sérült, száraz, nehezen kezelhető hajtípusnak.

Mindegy, hogy vékony vagy vastagszálú. Festett vagy természetes…egyenes vagy göndör hajról van szó. Minden hajtípusnál fantasztikus eredményeket tud elérni a kezelés.

Nagyon sok tényező hozzájárulhat a haj roncsolódásához, ilyenek pl.: a vegyszeres kezelések (szőkítés, hajfestés stb.) és a környezeti hatások.

Ahhoz, hogy visszaállítsuk a haj egészséges állapotát lényeges, hogy pótoljuk a hiányzó aminosavakat a megfelelő molekula méretben. A leghatékonyabb hajszerkezetépítés a K-Pak Professional termékeivel érhető el, amely tartalmazza a JOICO exkluzív Quadramine Complex és Bio-Advanced Peptide Complex kombinációját.

A Quadramine Complex szerkezetépítő formula tartalmazza:

A Quadramine Complex tulajdonképpen gyűjtő neve a hajszál szerkezetét újra építő hatóanyagoknak. Tartalmazza a hajszál keratinját felépítő 19 aminosavat, melynek megfelelő molekula mérete (MWS 150 | 2500) lehetővé teszi, hogy a hidrolizált keratin protein a pontos helyén épüljön a hajszerkezetbe. A hatóanyagok megnövelt pozitív töltése lehetőé teszi, hogy még nagyobb mennyiségben tapadjon meg a haj sérült (negatív töltésű) felszínén.

Bio-Advanced Peptide Complex: A legújabb DNS kutatások eredménye, hogy a haj keratinláncát tökéletesen utánzó hatóanyag azáltal, hogy utánozza a hajban lévő pontos peptidláncot, képes újra felépíteni az elszakadt, megsérült keratinláncokat. Nem csak, hogy újraépíti a haj szerkezetét, de a jövőbeli károsodás megelőzése érdekében létrehoz egy molekuláris pajzsot. Ennek eredményeként már az első használat után is drámaian megerősödik a haj, mely így fényesebb és egészségesebb lesz.

Előnyök:

Nem csak sérült, roncsolt hajra kiváló, hiszen a kezelés:

  • Megjavítja a haj sérült keratinláncát (sérült, károsodott haj)
  • Feltölti nedvességgel a porózus kutikulát (száraz haj)
  • Erőt és tartást ad a hajnak (vékony, gyenge haj)
  • Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak (göndör haj)
  • Minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz legyen az festés vagy tartóshullám

Használata során létre jön a legerősebb, legegészségesebb, legszebb haj, amit csak el tudsz képzelni! A 4 lépéses hajújraépítő kezelésről érdeklődj a JOICO szalonokban fodrászodtól!

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.