Katy Perry fodrásza csatlakozott a JOICO-hoz!

Katy Perry amerikai énekesnő fodrásza, Rick Henry a Global JOICO vendég művészeinek csapatát erősíti! Nagy öröm, hogy újabb tehetséges celeb fodrász kötelezte el magát a JOICO minősége mellett, így most már az énekesnő frizurái is a JOICO kiváló termékeivel készülnek!

Rick Henry Californiából származik, fiatal kora óta célja, hogy megszépítse az embereket, mely szenvedélye egészen a Vidal Sassoon Akadémiáig vezetett, ahol 1999-ben végezte el tanulmányait. Ezt követően kezdett el első celeb vendégével dolgozni, mely jelentős lendületet adott karrierjének. Egyre több híresség frizuráját készítette el, melynek köszönhetően bejárta az egész világot. Mind a színpadon, mind a vörös szőnyegen olyan hírességek frizurái készültek Rick keze által mint Rita Perry, Leona Lewis vagy Britney Spears.

Katy csapatához több, mint 10 éve csatlakozott fodrászként, és elkíséri őt 2018-as világkörüli turnéjára is!

Rick a piacvezető, ikonikus Nine Zero Salonban dolgozik, Los Angelesben, Californiában. Katy Perry jelenleg rövid szőke frizurával hódít, de kíváncsian várjuk, hogy fodrásza mivel rukkol elő az idei évben…

Hair: @rickhenryla @KatyPerry for the @ABC #TCA

Upfronts @americanidol Makeup: @manthony783 Styling: @sweetbabyjamie

Vári Adrienn - Szerkesztő