Hogyan válassz a JOICO kínálatból?

Rengetegen fordultok hozzánk tanácsért, hogy pontosan milyen termékeket kellene kipróbálnotok, mit válasszatok! Íme egy kis segítség a leggyakoribb kérdésekből és válaszokból, mert bár rengeteg hajtípus létezik, tipikus problémák is ugyanúgy előfordulnak! 🙂

1. Könnyen zsírosodó haj/fejbőr, száraz, sérült, nehezen kezelhető és vékonyszálú hajhossz! Mit válasszak?

A könnyen és hamar zsírosodó haj lehet hajlam, de a hajápolási szokások és nem megfelelő termékek eredménye is. A Daily Care sorozat Treatment samponja olyan Jolly Joker termék, mely a fejbőr problémák, így a zsírosodás nehézségeire is megoldást nyújt.

  • akár napi használatra
  • könnyen zsírosodó hajra/fejbőrre
  • olyan problémákat is kezel, mint a korpa, psoriasis vagy a seborrhea (ez esetben két hét gyakori használat az ajánlott kúraidő.)

Egy ilyen sampon akár 3 hónapra is elegendő mennyiséget jelent, így ha a zsírosodás vagy korpa problémája megszűnik, választhatod egy másik termékcsalád samponját!

2.Száraz, sérült, roncsolt hajam van, mit válasszak? Festett? Természetes?

A hajújraépítő termékcsaládunk, a K-Pak termékcsalád a legismertebb termékvonalunk, melyhez valószínűleg minden vásárlónk először jut el 🙂 Nem is csoda, hiszen manapság a környezeti ártalmak, időjárás, hajformázás, vegyszeres kezelések miatt igen keveseknek van természetesen szép, magától egészséges hajkoronája. Lehet a hajad vékonyszálú, vastagszálú, sok, kevés, göndör, egyenes, festett vagy természetes… a K-Pak Kondícionáló tökéletes választás. 

A K-Pak kondícionáló semlegesíti a kutikulán keletkező roncsolódást, feltölti a hajat nedvességgel, ami által hajad selymessé válik és elfelejtheted a gubancolódást. Az exkluzív Bio-Advanced Peptide Complex szó szerint beépül a hajba, az aminosavak speciálisan megcélozzák a sérült területeket, a Ceratin Silicone Complex felel a nedvességtartalomért, segít helyreállítani a kutikula épségét, valamint intenzív fényt és lágyságot ad.

Tökéletes választás mindenkinek, ami tényleg azt jelenti, hogy mindenkinek. A mi egyedülálló pihekönnyű formulánk még a legvékonyabb hajat sem nehezíti el, és a leggazdagabb ápolást adja.

Keresd a webshopban a K-Pak hajújraépítő kondícionálót vagy pakolásokat (heti egyszeri használatra, extrább ápolásért) itt!

3. Nehezen kisfésülhető, kezelhetetlen a hajam! Mit használjak?

Hajszíntől és hajtípustól függetlenül szintén van egy tuti tippünk, amit a fodrászszalonokból lestünk el: mégpedig a Blonde Life 5in1 csodaspray, amit szinte minden vendég haján tudnak alkalmazni.

  • UVA/UVB sugárzás elleni védelmet biztosít, megőrizve ez által a hajszín élénkségét a nem kívánt fakulástól és károsodástól
  • Hővédelmet biztosít, 232°C-ig védi a hajat a hőformázó eszközök használata során keletkező magas hőtől
  • Hidratálja és könnyen kezelhetővé teszi a hajat
  • Erősíti a hajszálakat és növeli azok rugalmasságát, csökkentve a szálkásodást
  • Ragyogóan magas fényt biztosít a hajnak, mely így simább, puhább tapintású és élettel telibb lesz

Ezek az első lépések a termékajánlás során:

1.A fejbőr igényeire szabott samponválasztás

2.A hajhossz igényeinek megfelelő ápoló

3.Egy többfunkciós, hajban hagyható ápoló

Hidd el, már ez a három termék is csodát tud tenni a hajaddal! Folytatása következik!

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.