Új év, új trendek!

Az év elején mindig érdemes átfutni, mit ajánlanak jövőre a trendmesterek a divat világában. Az ELLE Magazin 2018-as frizura előrejelzései közül rengeteg szerethető tippet és stílust sikerült találnunk, amit most gyorsan meg is osztunk Veletek, hogy abszolút divatosan vágjatok bele az új évbe…

Dirty Blonde

A Ragyogó szőke, Blonde Life termékcsalád termékeit itt találod: sampon, kondícionáló, maszk, 5in1 csodaspray

A “piszkos” szőke olyan árnyalat és stílusjáték, ami egyáltalán nem áll kapcsolatban az igénytelenséggel, így bátran tudjuk ajánlani mindenkinek. Személyre szabottan elkészíthető szinte bárkinek és nagyon természetes, nagyon szexi a hatása.

Hogy elkészült tökéletes hajszínedet megóvd, mindenképpen használd a szőkék számára kifejlesztett Blonde Life termékcsaládunkat, mellyel 25 hajmosásig marad tökéletes a szőkeséged!

Silver hair

Ezüst haj? Még mindig, sőt újult erővel! A lágyabb pasztell és sima szürke helyett idén emelik a tétet a divatguruk. A színes hajak közül ez az egyik legelegánsabb szín, amit bátran ajánlunk mindenkinek, aki a divat és a luxus egyik kedvenc árnyalatát viselné a feje tetején. A szín legyen abszolút metál és csillogó, amit megfelelő finish termékekkel könnyű elérni, itt írtunk róla, mi a JOICO top 5 csillogó terméke.

A Silver hair projecthez válaszd a Color Butter Titanium színező pakolását, ami 5 perc alatt varázsol ezüst hajat szőke tincseidből.

Big & bouncy

Visszatértek a 90′-es évek. Emlékezzen mindenki a fiatal Cindy Crawfordra, ahogy egy szál fehér pólóban szerepel egy farmer reklámban. Fiatal, szexi, hatalmas volumenű, csillogó természetesen mozgékony “sörénnyel”. Semmi göndörség, semmi mesterkélt hullám, csak lágy, magasra szárított hajkorona, ami szinte saját életet él.

A Body Shake szárazformázó spray-vel Te is hatalmas volument varázsolhatsz és nem kell profin hajat szárítanod ehhez a stílushoz, megoldhatod utolsó lépésként is! 😉

Vári Adrienn - Szerkesztő