Beach Waves – téli kiadásban!

Ki mondta, hogy a laza, tengerparti hullámos haj csak nyáron trendi? Ez a stílus az év minden szakában jó ötlet, hiszen a természetesség és szexi lazaság mindig vonzó.

Ismerd meg az ÚJ BEACH SHAKE-et, amit a legszebb, speciálisan a beach waves stílus jegyében fejlesztett a JOICO!

A többi, hagyományos strand spray-vel szemben, melyek sótartalmuk révén fakó, száraz végeredményt biztosítanak, az új Beach Spray extra kényeztető kókusz olajat és napraforgómag olajat tartalmaz, hogy a haj hidratálásával bársonyfényű, laza hullámokat varázsoljon!

  • Méhviasz: egyfajta természetes textúraként, a méhviasz képes a nedvességet a hajban tartani, meggátolva ez által annak kiszáradását. Segítségével könnyebbé válik a formázás, ugyanakkor samponnal egyszerűen kimosható.
  • Kókusz olaj: kiváló nedvességmegőrző összetevő, hogy a haj erős, hidratált és egészséges legyen!
  • Napraforgómag olaj: ez a vitaminokban, tápanyagokban és esszenciális zsírsavakban gazdag olaj segít fényessé, rugalmassá és könnyen kezelhetővé tenni a hajat, hogy az még egészségesebb és tündöklőbb legyen.
  • Bio-Advanced Peptide Complex: a JOICO egyedülálló szabadalma, mely intelligens, hajjal azonos keratin láncai belülről kifelé haladva építik újjá a hajszerkezetet. A keratin protein pontosan a sérült hajrészekbe épül, hogy teljeskörű védelmet és regenerálást biztosítson.

Hogyan használd:

Rázd fel alaposan, majd könnyed tincseket leválasztva, rétegekben vidd fel a hajra, hogy a folyamatosan hulló finom permet teljesen átjárja a hajkoronád, ezáltal biztosítva a laza, tengerparti frizura hatást, egy kis selyem fénnyel megkoronázva azt! A felvitel során kerüld a töveket és a fejbőr befújását!

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.