Karácsonyi Gift Packek – Ünnepi köntösben a hajápolás

Idén karácsonykor is itt vannak az ünnepi csomagolásba öltözött Gift Packek! Kedvenc sampon-kondícionáló duoid mellett, most már az extrább ápolást nyújtó pakolások is bekerülhetnek a karácsonyfa alá.

A hajújraépítő és hajújraépítő-színvédő termékcsalád tekintetében négyféle csomagból választhatsz: K-Pak sampon-kondícionáló, ÚJ K-Pak sampon-Deep Penetrating Reconstructor, Color Therapy sampon- kondícionáló, ÚJ Color Therapy sampon- Luster Lock pakolás.

Az idén megjelent Blonde Life termékcsalád  hajápolói is helyet kaptak a karácsonyi Gift Packek között, hisz a természetes, és festett szőke hajra kifejlesztett Ragyogóan szőke sampon-kondícionáló toronymagas kedvenc lett megjelenése óta.

A száraz, durva haj hidratálására válaszd a Moisture Recovery sampon-kondícionáló duot, mely tökéletesen helyreállítja a haj hidrolipid egyensúlyát.

A Body Luxe vékonyszálú hajra kifejleszett Volumennövelő sampon-kondícionáló duojával évek óta varázsolhatsz nagy volument és tartást hajkoronádnak, érdemes most is bevásárolni a karácsonyi kiadásból.

A normál, festett haj ápolásához válaszd a Color Endure sampon-kondícionáló duot, mely hosszan megőrzi festés után az elért tökéletes hajszínt.

A göndör haj speciális igényeihez született Curl termékcsalád duoja szintén szerepel az ünnepi Gift Pack kínálatban, így ha göndör fürjeidet szeretnéd kifejezetten a speciális hajszerkezet igényei szerint ápolni, akkor ez a tökéletes választás.

Minden hajtípus és igény megtalálhatja a neki való duót a kínálatban és most a napi hajápolás igazán ragyogó áron érhető a webshopban! Ne maradj le róla és teljenek az ünnepek tökéletesen ápolt frizurával!

Ha 3 db 15% kedvezményes Gift Pack-et vásárolsz, akkor ajándékba választhatsz 1 db 50 ml-es kiszerelésű Luster Lock színvédő, újraépítő pakolást  VAGY 1 db 50 ml-es Deep-Penetrating Reconstructor hajújraépítő balzsamot VAGY 1 db 50 ml-es Blonde Life Ragyogó szőke pakolást.

Vári Adrienn - Szerkesztő