Tökéletesen tökéletlen: a beach waves titka!

Hódíts tökéletesen tökéletlen szexi, kócos hullámokkal! Itt a Beach Shake!

A Beach Shake textúrázó finish spray természetes, laza tartást biztosít a hajadnak, mintha fürtjeidet a tengerparti szellő szárította volna meg, csak a száraz és ragadós hatású sósvíz helyett extra hidratálással és selyem tapintással ajándékozza meg a hajad! Ideális választás, ha közepes vagy vastagszálú hajjal rendelkezel. Kókuszolajat,  napraforgó olajat, méhviaszt és formázható gyanta összetevőket egyesít magában, hogy frizurád tökéletes tengerparti hatást keltsen!

A többi, hagyományos strand spray-vel szemben, melyek sótartalmuk révén fakó, száraz végeredményt biztosítanak, az új Beach Shake extra kényeztető összetevőket tartalmaz, hogy a haj hidratálásával bársonyfényű, laza hullámokat varázsoljon!

  • Méhviasz: egyfajta természetes textúraként, a méhviasz képes a nedvességet a hajban tartani, meggátolva ez által annak kiszáradását. Segítségével könnyebbé válik a formázás, ugyanakkor samponnal egyszerűen kimosható.
  • Kókusz olaj: kiváló nedvességmegőrző összetevő, hogy a haj erős, hidratált és egészséges legyen!
  • Napraforgómag olaj: ez a vitaminokban, tápanyagokban és esszenciális zsírsavakban gazdag olaj segít fényessé, rugalmassá és könnyen kezelhetővé tenni a hajat, hogy az még egészségesebb és tündöklőbb legyen.
  • Bio-Advanced Peptide Complex: a JOICO egyedülálló szabadalma, mely intelligens, hajjal azonos keratin láncai belülről kifelé haladva építik újjá a hajszerkezetet. A keratin protein pontosan a sérült hajrészekbe épül, hogy teljeskörű védelmet és regenerálást biztosítson.

Gyakori kérdések: 

Mennyit fújjak a hajamra a termékből? 

Ezt nagyban befolyásolja  a haj típusa, textúrája. A Beach Shake főleg a közepesen vastagszálú és sűrű, vastag hajkoronára ajánlott. Tarts a flakont min. 15-20 cm-re a hajtól és kezd el gyengéden befújni a hajhossz közepétől lefelé haladva a lágy permetet. A Beach Shake egyedülálló olaj és viasz formuláinak köszönhetően kerüld el a tövek és a fejbőr befújását!

A Beach Shake nedves hajon is alkalmazható?

A termék elsősorban száraz hajra lett kifejlesztve, de ha egy kicsit lágyabb textúrát szeretnél elérni, használhatod nedves hajon is! Mindenképpen kerüld el a töveket! Engedd, hogy a hajad a szabadlevegőn száradjon meg vagy használj diffúzoros hajszárítót a tökéletes eredmény érdekében!

Hogyan?

Rázd fel alaposan, majd könnyed tincseket leválasztva, rétegekben vidd fel a hajra, hogy a folyamatosan hulló finom permet teljesen átjárja a hajkoronád, ezáltal biztosítva a laza, tengerparti frizura hatást, egy kis selyem fénnyel megkoronázva azt! A felvitel során kerüld a töveket és a fejbőr befújását!

Vári Adrienn - Szerkesztő