Color Butter Kérdezz-felelek!

Biztosan sok kérdés merült már fel Benned is az új Color Butter színező hajpakolással kapcsolatban. Összegyűjtöttünk most néhány hasznos tudnivalót, hogy segítsünk Neked! Ha eddig nem tetted, próbáld ki ezt a szuper, tartós elköteleződés nélküli terméket, amitől garantáltan színesebbek lesznek a mindennapjaid 🙂

A Színező pakolás valójában egy ápoló kezelés vagy színező?

Mindkettő! Ez az egyedülálló termék ápolja és erősíti is a hajat, miközben felfrissíti a hajszínt vagy éppen teljesen új, vibráló színt kölcsönöz neki! A Színező pakolás nem tartalmaz peroxidot, ammóniát, MEA-t és PPD-t.

Az elért hajszín végeredményem különbözik a dobozon feltüntetett színtől. Ez miért lehet?

A színvégeredmény gyakran lágyabb vagy tompább, mint a dobozon szereplő árnyalat. Kövesd a színskálát a doboz tetején, hogy a színvégeredményt még pontosabban meg tudd tervezni. Az elért színvégeredményt befolyásolja a haj porozitása és a kiindulási hajszín is.

Ha lágyabb, pasztelles árnyalatot szeretnél adni a hajadnak, elegendő egyszer felvinned a terméket, de ha élénkebb, vibráló színeket szeretnél, ismételd meg a felvitelt!

Milyen gyakran érdemes használni a Színező pakolást?

Bátran használható, ha a hajszín elkezd fakulni vagy ha száraz és egy kis színre szomjazik!

Van-e különbség, ha a színező pakolást száraz ill. ha nedves hajon alkalmazom?

Az eredmény eltérhet a száraz ill. a vizes hajon történő használat esetében, melyet befolyásol a haj állapota és porozitása is!

Használhatom a Színező pakolást egy hasonló árnyalatú átmeneti hajszín felfrissítésére?

Igen, a Színező pakolás bátran használható bármely élénk vagy pasztelles átmeneti szín megújítására.

A vörös hajam általában fakónak tűnik. A Színező pakolás megoldja a problémámat?

A Színező pakolás Piros árnyalata kitűnő színfelfrissítő hatású a vörös haj ápolása számára, alkalmazható fedőszínként is, ill. kiváló a száraz, sérült, fakulásra hajlamos vörös haj számára is.

Használható a színező pakolás póthajon, parókán is?

Semmi probléma! A 100%-ban emberi hajból készült póthajra és parókára alkalmazható a Színező pakolás, akár a tartós elköteleződés nélküli színezéshez, akár a színek intenzitásának növeléséhez is! (Fontos: póthaj esetében kerüljük a színező pakolás felvitelét az illesztésekre).

Hogyan tudom eltávolítani a Színező pakolást a hajamból?

A Színező pakolás úgy lett kifejlesztve, hogy 7-10 mosás után eltűnik a hajból. A szalonokban, professzionális körülmények között lehetőség van a színkopás idejének felgyorsítására, melyhez a Color Intensity Color Eraser színező eltávolító radír terméket ajánljuk.

Ha valamelyik színt szeretném kicsit halványítani vagy pasztellesíteni, hozzákeverhetem a Színező maszkhoz más kondícionálót vagy egyéb ápoló pakolást?

Másik ápoló pakolással nem ajánlatos keverni a terméket, mert az túl nehézzé válhat! Más JOICO kondícionálóval ugyanakkor nyugodtan lehet keverni a Színező pakolást az eredmény halványítása érdekében.

Szükséges valamilyen védőeszközt használni a felvitel közben?

Mindenképpen! Mind a Színező pakolás felvitele, mind annak kiöblítése folyamán ajánlatos kesztyű használata, ill. a ruha letakarása. Ha a termék csempére vagy porcelánra kerül, töröljük le, hogy elkerüljük a beszíneződést.

Használhatom a terméket más JOICO termékekkel együtt is?

Természetesen! Sőt, ha szeretnéd, hogy a hatás tartósabb legyen ajánljuk a Color Co+Wash színvédő sampon és kondícionáló habot, mely kiváló kiegészítője lehet a Color Butter használatának, a haj egészségének és a színek ragyogásának biztosítása érdekében. Tökéletes kombináció bármely színvédő, színmegőrző JOICO termékcsaláddal együtt is (K-Pak Color Therapy, Color Endure, Color Infuse, Color Balance).

Keresd a csodás, 6 féle színben elérhető Color Butter színező hajpakolásokat a webshopban!

Nézd meg, milyen egyszerű a Color Butter használata 🙂 Weisz Fanni segít Neked ebben!

Ádám Zsuzsa - Szerkesztő
Marketing menedzserként célom, hogy minél közelebb hozzam a JOICO márkát és termékeket a fodrászokhoz és a vásárlókhoz a legfrissebb termékújdonságok, rendezvények és aktualitások bemutatásával.