Új trend feltörekvőben: Száraz hajformázás

A 21. században felpörgött az élet, a legnagyobb kincsünk az idő, és igyekszünk okosan beosztani. A modern nő és férfi szereti az egyszerű, kényelmes és gyors megoldásokat, hiszen ezek megkönnyítik a mindennapokat. A fast-live életmódot a szépségiparban pontosan a száraz hajformázás funkciójú termékek fejlesztésével támogatja a JOICO is. A folyamatos innovációk által olyan termékek jelennek meg a polcokon, amelyek tökéletesek az aktuális trendek szempontjából… sőt! Talán olyan igényeket elégítenek ki, amik még meg sem születtek.

Száraz hajformázás? Száraz hajformázás!

Manapság szinte minden frizura valamilyen természetes textúrát igyekszik utánozni vagy alapul venni. Laza, hullámos, bed hair stílus… ami persze nem összekeverendő a bad hair day-el! 🙂

A száraz hajformázás lényege, hogy a frizurádat már szárazon, készen dobod fel pár perc alatt valamilyen finish termékkel. A használata modern, hiszen általában pár fújással szexi volument, textúrát varázsolhatsz magadnak, nem kell órákat töltened a fürdőszobában.

Jól hangzik, ugye? Ez már igazán a hajformázás egy új korszaka és minden hajtípusra létezik a tökéletes termék.

Itt az idő, hogy életre keltsd, megvadítsd a frizurád! Megérkezett az új Body Shake és Beach Shake!

Hódíts tökéletes, gazdag volumenű hajkoronával vagy szexi, kócos hullámokkal!

A száraz hajformázás egy kis extra textúrával felturbózva még soha nem volt ennyire népszerű, a Hair Shake textúrázó spray 2015-ös bevezetésével pedig a JOICO egy teljesen új fejezetet nyitott a száraz hajformázási kategóriának a történetében. Fókuszban a folyamatosan újraformázható styling áll, melynek megvalósítására a JOICO most két vadonatúj termékkel is előrukkolt: üdv a családban Beach Shake és Body Shake!

A Body Shake száraz-textúrázó finish termék, mely nagy adag plusz volument és tömeget ad a hajadnak, melytől az sűrű hatású és élettel teli lesz. Neked találtuk ki, ha vékonyszálú vagy közepesen vastagszálú hajtípussal rendelkezel. Olyan páratlan összetevőkkel bír mint a láthatatlan alumínium keményítő, kristálytiszta, könnyed tartást biztosító gyanta és száraz kondícionálók, melyek együttesen üde, felfrissült tincseket, bársonyos, matt végeredményt és egész napos tartást biztosítanak.

A Beach Shake textúrázó finish spray természetes, laza tartást biztosít a hajadnak, mintha fürtjeidet a tengerparti szellő szárította volna meg, csak a száraz és ragadós hatású sósvíz helyett extra hidratálással és selyem tapintással ajándékozza meg a hajad! Ideális választás, ha közepes vagy vastagszálú hajjal rendelkezel. Kókuszolajat,  napraforgó olajat, méhviaszt és formázható gyanta összetevőket egyesít magában, hogy frizurád tökéletes tengerparti hatást keltsen!

Vári Adrienn - Szerkesztő