Hódíts tökéletes, gazdag volumenű hajkoronával!

Hello Body Shake! Ez az újdonság nagy adag plusz volument és tömeget ad a hajadnak, melytől az sűrű hatású és élettel teli lesz.

Neked találtuk ki, ha vékonyszálú vagy közepesen vastagszálú hajtípussal rendelkezel.

Olyan páratlan összetevőkkel bír mint a láthatatlan alumínium keményítő, kristálytiszta, könnyed tartást biztosító gyanta és száraz kondícionálók, melyek együttesen üde, felfrissült tincseket, bársonyos, matt végeredményt és egész napos tartást biztosítanak.

Belső titok:

Legyen dús volumenű, sűrű, tartással teli hajad és felejtsd el az elnehezült, ragadós végeredményt!  Az aluminimum keményítő segít, hogy hajad vastagabbnak, dúsabbnak és élettel telibbnek hasson, miközben tiszta, friss érzetű és könnyen formázható lesz!

  • Alumínium keményítő: ez egy egyedülálló, természetes polimer, mely finom anyagának köszönhetően képes volumennövelést, tartást és dús hatást kölcsönözni a hajnak anélkül, hogy nem kívánt fehér, por állagú maradványokat hagyna a hajban.
  • Kristály gyanta: ez a magas teljesítményű polimer gyönyörű, könnyen formázható végeredményt biztosít, nemcsak pihe könnyű, természetes tartást ad a hajnak, de segít felvenni a harcot a párával szemben is, hogy a haj az időjárástól függetlenül megőrizze volumenét és tartását.
  • Száraz kondícionálók: a hajból könnyedén kimosható szilikon származék és száraz tapintású kondícionálók keveréke, melyek igazi ápoló, tápláló biztosként funkcionálnak. Miközben védelmet nyújtanak a magas hővel szemben, erősítik a haj tartását és javítják annak textúráját, extra hajápolást nyújt.
  • Bio-Advanced Peptide Complex: a JOICO egyedülálló szabadalma, mely intelligens, hajjal azonos keratin láncai belülről kifelé haladva építik újjá a hajszerkezetet. A keratin protein pontosan a sérült hajrészekbe épül, hogy teljeskörű védelmet és regenerálást biztosítson.

Gyakori kérdések: 

Vastagszálú, száraz, szálkás hajam van. Használhatom a Body Shake-et?

Igen! Igaz, hogy a Body Shake a vékony és közepesen vastagszálú haj számára ajánlott elsősorban, de ideális a a vastagabb szálú hajtípusok szálkás, diffúz textúrájára is!

Mit tegyek, ha a Body Shake által nyújtott textúrát szeretném, de erősebb tartásra van szüksége a hajamnak?

Permetezz kis mennyiségben a Power Spray gyorsan száradó finisher termékből  a hajadra az extra tartás érdekében! Ügyelj rá, hogy csak enyhén, kis mennyiségben fújd a hajadra, hogy a textúra megmaradjon! 

Hogyan, mire használható még a Body Shake?

A Body Shake ideális választás akkor is, ha szeretnél vagány, kócos hatást kölcsönözni copfodnak vagy feltűzött frizurádnak! Fújj párat a kósza tincsekre, tupírozd meg egy kicsit az ujjaid segítségével a tökéletes végeredmény érdekében!

Hogyan?

Rázd fel jól, majd alaposan fújd be vele a száraz hajat mindenhol az azonnali dús hatás és tartás érdekében, még a legvékonyabb szálú haj esetében is! Ez az igazi „testépítő” permet képes felszívni a felesleges olajat, hogy igazi extra volument biztosítson a töveknek, miközben magát  a hajkoronát is friss, tiszta érzettel és tartással dobja fel.

Vári Adrienn - Szerkesztő