Rossetti Bizsu interaktív workshop beszámoló

Nagy örömmel vettünk részt a Rossetti Bizsu múlt heti rendezvényén, ahol a legújabb őszi-téli sál, hajcsat és bizsu trendekkel ismerkedtünk meg, néhány praktikus tanácsot ellesve, hogyan dobjuk fel akár hétköznapi, laza, akár elegáns szettünket egy-egy szép kiegészítővel. A gyönyörű modellek frizuráit Szikriszt Joci művészti vezetőnk készítette, aki igyekezett a hajakba is belecsempészni egy-egy szép csatot, ékszert, hogy bemutassa az egyes kiegészítők kreatív és különleges felhasználási módját is.

A bemutató során a modellek egyesével érkeztek a résztvevők elé, ahol Lakatos Jusztina, a Rossetti Bizsu kreatív vezetője rövid szín- és stílusismertetés után kiegészítőket ajánlott az egyes szetthez, ezt követően pedig felékszerezte a modelleket. Első körben inkább a kifinomult öltözeten volt a hangsúly, melyhez a Nana’s Fashion ruhái adtak tökéletes alapot, ezt pedig egy lazább, farmeres összeállítás követte a Pepe Jeans jóvoltából. Itt már előkerültek a sálak, stólák és kendők is, különleges trükköket bemutatva, hogyan lehet még változatosabban felhelyezni egy-egy darabot. A frizurák elkészítése során Joci igyekezett az adott stílushoz és ékszerekhez leginkább illő design-t alkotni, belecsempészve egy-egy bizsut a frizurákba is. A leglátványosabb kreáció egyértleműen a bemutató végén megjelenő “Hókirálynő” frizurájába volt látható, amelyben Joci a konty alá tűzött fel egy gyönyörű, csillogó kövekkel díszített ékszert.

Idén ősszel hódít a gyöngy, valamint a a rosegold és a hematit kifinomult árnyalatai. Továbbra is divat a csipke és a csipke hatású kiegészítők, és még az idei télen is viselhetünk chokert.

A bemutatót követően a résztvevők közelebbről is megcsodálhatták, felpróbálhatták az ékszereket, valamint stílus, haj és smink tanácsokat kérhettek a szervezőktől, ami igazán hangulatos, csajos programnak bizonyult. Jocitól sokan kértek tippeket, hogyan dobhatnák fel frizurájukat, és nagyon népszerűek voltak az új Instatint színező spray-k is hajvégen, egy-egy tincsben és sablonnal alkalmazva egyaránt.

Az interaktív workshop nagyon jó hangulatban telt, örülünk, hogy részesei lehettünk és hogy néhány hasznos javaslattal segíthettük az érdeklődő hölgyeket, hogyan készítsenek maguknak egyszerű, mégis nagyszerű frizurákat.

Nézd meg az eseményen készült VIDEÓT és a képeket!

Forrás: Rossetti

Ádám Zsuzsa - Szerkesztő
Marketing menedzserként célom, hogy minél közelebb hozzam a JOICO márkát és termékeket a fodrászokhoz és a vásárlókhoz a legfrissebb termékújdonságok, rendezvények és aktualitások bemutatásával.