Rossetti Bizsu interaktív workshop beszámoló

Nagy örömmel vettünk részt a Rossetti Bizsu múlt heti rendezvényén, ahol a legújabb őszi-téli sál, hajcsat és bizsu trendekkel ismerkedtünk meg, néhány praktikus tanácsot ellesve, hogyan dobjuk fel akár hétköznapi, laza, akár elegáns szettünket egy-egy szép kiegészítővel. A gyönyörű modellek frizuráit Szikriszt Joci művészti vezetőnk készítette, aki igyekezett a hajakba is belecsempészni egy-egy szép csatot, ékszert, hogy bemutassa az egyes kiegészítők kreatív és különleges felhasználási módját is.

A bemutató során a modellek egyesével érkeztek a résztvevők elé, ahol Lakatos Jusztina, a Rossetti Bizsu kreatív vezetője rövid szín- és stílusismertetés után kiegészítőket ajánlott az egyes szetthez, ezt követően pedig felékszerezte a modelleket. Első körben inkább a kifinomult öltözeten volt a hangsúly, melyhez a Nana’s Fashion ruhái adtak tökéletes alapot, ezt pedig egy lazább, farmeres összeállítás követte a Pepe Jeans jóvoltából. Itt már előkerültek a sálak, stólák és kendők is, különleges trükköket bemutatva, hogyan lehet még változatosabban felhelyezni egy-egy darabot. A frizurák elkészítése során Joci igyekezett az adott stílushoz és ékszerekhez leginkább illő design-t alkotni, belecsempészve egy-egy bizsut a frizurákba is. A leglátványosabb kreáció egyértleműen a bemutató végén megjelenő “Hókirálynő” frizurájába volt látható, amelyben Joci a konty alá tűzött fel egy gyönyörű, csillogó kövekkel díszített ékszert.

Idén ősszel hódít a gyöngy, valamint a a rosegold és a hematit kifinomult árnyalatai. Továbbra is divat a csipke és a csipke hatású kiegészítők, és még az idei télen is viselhetünk chokert.

A bemutatót követően a résztvevők közelebbről is megcsodálhatták, felpróbálhatták az ékszereket, valamint stílus, haj és smink tanácsokat kérhettek a szervezőktől, ami igazán hangulatos, csajos programnak bizonyult. Jocitól sokan kértek tippeket, hogyan dobhatnák fel frizurájukat, és nagyon népszerűek voltak az új Instatint színező spray-k is hajvégen, egy-egy tincsben és sablonnal alkalmazva egyaránt.

Az interaktív workshop nagyon jó hangulatban telt, örülünk, hogy részesei lehettünk és hogy néhány hasznos javaslattal segíthettük az érdeklődő hölgyeket, a hajformázás területén, hogyan készítsenek maguknak egyszerű, mégis nagyszerű frizurákat.

Nézd meg az eseményen készült VIDEÓT és a képeket!

Forrás: Rossetti

Ádám Zsuzsa - Szerkesztő
Marketing menedzserként célom, hogy minél közelebb hozzam a JOICO márkát és termékeket a fodrászokhoz és a vásárlókhoz a legfrissebb termékújdonságok, rendezvények és aktualitások bemutatásával.