Cosmo Beauty Awards győzelem!

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a LumiShine Permanent Crème Color festékünk Cosmo Beauty Awards díjas lett a “legjobb professzionális hajfesték” kategóriában a szakmai zsűri döntése alapján.

A Cosmopolitan Magyarország idén ünnepli 20. születésnapját, melynek alkalmából itthon is meghirdetésre került a Cosmo Beauty Awards verseny. A magazin nemzetközi pályázatán évek óta a legjobb kozmetikai termékek versenyeznek világszerte, idén pedig Magyarországon is elindult a verseny, ahol vezető szépségmárkák forgalmazói legjobb termékeikkel nevezhettek. A magyar Cosmo olvasók, valamint a szakmai zsűri 6+1 (smink, bőrápolás, testápolás, parfümök, hajápolás, szépségápolási eszközök + 20 éve az olvasók kedvence) kategóriában, 29 alkategóriában, 1 hónapon keresztül szavazhattak a nevezett termékekre, melyek legjobbjait a Cosmopolitan exkluzív születésnapi party-án hirdették ki október 21-én, a Magyar Telekom Konferencia Központban.

A JOICO LumiShine Permanent Crème Color festék a hajápolási kategórián belül a “legjobb professzionális hajfesték” címet nyerte el a szakmai zsűri döntése alapján. A zsűri tagjai Sabján Johanna (Cosmopolitan főszerkesztő), Mihalik Enikő (Szupermodell), Rózsa Ágnes (Cosmopolitan szépségszerkesztő), Dr. Kriston Renáta (Bőrgyógyász), Kiss Csilla (Make up Artist) és Kozma Norbert (Hair Stylist) voltak.

Nagyon büszkék vagyunk a kitüntetésre!

Ádám Zsuzsa - Szerkesztő
Marketing menedzserként célom, hogy minél közelebb hozzam a JOICO márkát és termékeket a fodrászokhoz és a vásárlókhoz a legfrissebb termékújdonságok, rendezvények és aktualitások bemutatásával.