Color Butter: Triangle Color Technique step by step

A JOICO Magyarország művészeti vezetője, Szikriszt József, elkészítette saját kedvenc technikájával ezt a pazar frizurát az új Color Butter színező pakolások segítségével. Reméljük, hogy Nektek is annyira tetszik, mint nekünk… és kipróbáljátok az otthoni hajszínezést! 🙂

ELŐTTE

1.Válasszunk le a frufru területen egy téglalapot, majd ezt a téglalapot osszuk fel 4 kisebb háromszögre, melyeket szeparáló csipeszekkel különválasztunk.

A téglalap elhelyezkedése függ a frizura formájától, én jelen esetben kissé megemeltem a jobb oldalát, így diagonálisan helyeztem a frufruba (ez a kis elmozdítás lendületesebb színátmenetet eredményez majd).

2.A bal oldalon kezdem a színezést lentről felfelé haladva.

3.Bekenem a teljes háromszöget a JOICO Color Butter Blue árnyalatával, mely nem csak gazdag színpigmentekben, de tulajdonképpen egy hajpakolás is, így a haj szerkezetét is ápolja. A kész tincset egy fólián pihentetem.

4.Most folytatom a színezést alulról a harmadik háromszöggel, mely megegyező irányban áll és ugyanezzel a JOICO Color Butter Blue árnyalattal színezem be. (Mivel a színező használatához ajánlott kesztyűt viselni, így célszerű az azonos színeket egymást követően felkenni, hogy ne kelljen folyton kesztyűt váltani.)

5.Ha kész van a második kék háromszög is, ugyanazon a fólián pihentetem, mint az előzőt.

6.Óvatosan befedem egy fóliával és jöhet a másik árnyalat!

7.A kimaradt két háromszöget most a JOICO Color Butter Pink árnyalatával kenem be és a fólia tetején pihentetem. A hatóidő mindösszesen 5 perc! Ezt követően alaposan leöblítem és megszárítom a frizurát.

8.A kész frizura szárításához a STRUCTURE Smooth Shock egyenesítő habot használtam.

Tipp:

Ha eklektikusabb eredményt szeretnénk, fessük minden háromszöget más-más színűre! Ha puhább színeredményt szeretnénk, fessük meg csak az első és a harmadik háromszöget, a második és a negyedik maradjon alap szín!

Vári Adrienn - Szerkesztő