Az Északi Fény a hajadon: új Intensity színek érkeztek!

Új vakmerő színekkel bővül a Color Intensity színező család!

A Color Intensity bemutatja eddigi legmerészebb 2 új színezőjét…

A Color Intensity család legújabb két tagja a gyönyörű mély kék True Blue és a friss zöld fű ihlette Kelly Green  az igazán bevállalós és bátor, valódi színek szerelmeseinek szól! Ezek a csodás, vibráló színezők akár 20 hajmosásig is megőrzik hatásukat, 19 másik Color Intensity színezővel együtt, melyek tartósságát a JOICO szintén megnövelte, hogy minél tovább élvezhető legyen a varázsuk!

Ezek a különleges új árnyalatok lehetőséget biztosítanak a divat diktátor coloristák számára, hogy legkreatívabb elképzeléseiket is megvalósíthassák!

Mivel fog elvarázsolni?

  • Meghökkentő, különleges színekkel hódíthatsz, melyek garantáltan Rád irányítják a figyelmet, akár 20 hajmosásig megőrizve a vibráló színeket!
  • Keverhető bármely más Color Intensity színezővel, mely most már 27 árnyalatban érhető el, végtelen lehetőségeket kínálva a fantázia kibontatkoztatására, közvetlenül a tubusból!
  • Az Intensity színezők tartalmazzák a JOICO egyedülálló Quadramine Complex hajújraépítő technológiáját, melynek segítségével a színezési folyamatot követően is egészséges, gyönyörű hajat kapunk!
  • Ultra gazdag, tápláló Kukui Nut olaj összetevője révén a haj extra ápolásban részesül, és gyönyörűen fényes lesz.

Annak érdekében, hogy a színezett haj tovább maradjon élénk és egészséges, ajánljuk a Color Endure, K-Pak Color Therapy és a Color Infuse termékcsaládok otthoni használatát. Extra tipp: A tartós színhatás megőrzésre érdekében használd a Co+Wash család festett hajra való termékét!

Ne feledd, hogy ezeket a színezőket is előszőkített alapra kell felvinni (8-as színmélység vagy világosabb) a legjobb eredmény érdekében. Kizárólag professzionális felhasználásra!

Vári Adrienn - Szerkesztő