Egy éves a Luster Lock csodapakolásunk!

Egy éve jelent meg a piacon egy csodás hajápoló pakolásunk, mely szinte felrobbantotta a webshopokat és hihetetlen népszerűségnek örvend azóta is: így van, ez bizony nem is lehet más, mint a Color Therapy családba érkező színrögzítő és hajújraépítő pakolás, a Luster Lock!

Imádjuk és imádjátok a kezdetektől, azóta a szakmai berkekben is megkapta az egyik legnagyobb elismerést, a STYLIST CHOICE AWARDS 2017 megmérettetésén a Legjobb Új Hajpakolás kategóriában lett győztes.

Amit a Luster Lock pakolásról tudnod kell…

Itt a kulcs, ami megnyitja az utat álmaid gyönyörű hajához! Bemutatkozik a K- PAK Luster Lock: azonnali átváltozás a festett haj számára, kinyílik a titkos kapu a vibráló fény, mélyregenerálás – az egészségesen gyönyörű haj világába. Hajad selymesen sima, könnyű, rugalmas és mesébe illően fényes lesz. Már az első alkalommal lenyűgöző eredmény, készülj fel! #joico #kulcsagyonyoruhajhoz

 

Tökéletes választás: Minden ami festett haj, a szőkétől a barnákig egészen a színezett, melírozott hajakig.

A belső titok: A QuadraBond Peptide Komplex – tele mélyen tápláló Manketti és Argan olajjal – javítja és feltölti a hajszál külső védőrétegén keletkezett sérüléseket és megóvja a szín élénkségét. Selyem, szója és a tengeri alga kivonatának köszönhetően védett és sima lesz a teljes hajhossz felülete, így a formázás sem okoz nagy igénybevételt.

Keresd a webshopban 50 ml-es, 140 ml-es és 500 ml-es kiszerelésben!

Vári Adrienn - Szerkesztő