Itt az új Color Butter színező hajpakolás!

hajmegújítás, színező hajpakolás

Bemutatjuk az új Color Intensity Színező hajpakolást, a COLOR BUTTER-t, mely egy különleges, intenzíven tápláló, ugyanakkor varázslatos, élénk színeket is biztosító álomkeverék  (zöld, kék, titanium, lila, piros és pink). Hat féle brilliáns, ápoló színárnyalat, professzionális hajápolás. Különleges, intenzíven tápláló,  professzionális hajápoló, hajmegújítás színező hajpakolás.

Kiváló azoknak a szőkéknek, akik szeretnének egy kis izgalmat vinni frizurájukba és azoknak is, akik felpezsdítenék korábbi hajszínüket.

A határ a csillagos ég! A szivárvány színű pigmentek mint a zöld, a kék, a titanium, a lila, a piros és a pink számos lehetőséget kínál, hogy megvalósítsd a legbelevalóbb színelképzeléseket akár 10 hajmosásig!

A JOICO legkorszerűbb professzionális hajápolás technológiáit – mint a hajszálak erősítéséért felelős Arginin, valamint a hajújraépítő funkcióval bíró Bio-Advanced Peptide ComplexTM – ötvöző Színező pakolás használata egyszerre élmény, divat és rendkívül intenzív hajápolás.

Miért fogod imádni ezt az ápoló, hajmegújító hajszínezőt?

A száraz, élettelen, unalmas tincsek újra megtelnek tündöklő fénnyel, energiával, tapintásuk pedig selymes és puha lesz, így a hajmegújítás látványos és érezhető. A  hajmegújító színező pakolás ugyanis megerősíti a gyenge, előszőkített hajszálakat, visszaállítja a haj megfelelő nedvességtartalmát, mely így könnyebben formázható és szálkásodás-mentes lesz!

A professzionális hajápolási palettánk egyik legizgalmasabb termékében a Színező hajpakolásban az a legjobb, hogy gazdag, mégis könnyed ápoló, mely úgy biztosít változatos, átmenetileg tartós színeket, hogy közben kondícionál is, több mint 44%-kal csökkentve a töredezettséget**

Azonnali vibráló színek vagy a fakó hajszín felfrissítése!

** hajmegújítás a hajfésülés okozta töredezettség csökkentése a Színező pakolás használata során szemben a natúr, de károsodott haj fésülésekor fellépő töredezettséggel

Hogyan használd a professzionális színező hajpakolást?

Az alapok röviden:

  • Mindenképpen használj kesztyűt, akár száraz, akár nedves hajra viszed fel!
  • Alkalmazz leválasztásokat, és egyenletesen vidd fel a terméket a tincsekre!
  • Várd ki az 5 perces hatóidőt!
  • Öblítsd le alaposan, a színező hajpakolásból ne maradjon semmi vissza!

Keresd a csodás, 6 féle színben elérhető Color Butter színező hajpakolásokat a webshopban!

Vári Adrienn - Szerkesztő