Induljon a Color Party!

Idén ősszel fantasztikus színes újdonságok jelennek meg és kétségtelenül ez lesz az egyik legszínesebb évszak idén a JOICO háza táján!

Ne hidd, hogy a nyár elmúltával vége az izgalmas időszaknak, hiszen rengeteg pompás inspirációval hozzuk meg a kedved a legtrendibb színes frizurákhoz.

 

Légy merész, következmények nélkül: akár egy estére is merész színes tincseid lehetnek az INSTATINT színező spray-kel, melyből most 3 új, metálosan csillogó árnyalat jelent meg (Amethyst, Rose Gold, Violet Opal). Garantált a Galaktikus Trend!

Ha szívesen hordanád az élénk vagy éppen pasztellesen lágy színeket hetekig (7-10 hajmosás), akkor imádni fogod a COLOR BUTTER színező pakolásainkat. Az innovatív termékvonal az otthoni használatra is tökéletes hajpakolás és hajszínezés funkciókat egyesíti egy tökéletes kis tégelyben, 6 féle színben (kék, zöld, pink, lila, piros, titanium).

A COLOR INTENSITY család dinamikusan növekvő palettáján minden évben új árnyalatok jelennek meg a legújabb trendeknek megfelelően. Idén ősszel pedig az Északi Fény ihlette két szín: a gyönyörű mély kék True Blue és a friss zöld fű ihlette Kelly Green  az igazán bevállalós és bátor, valódi színek szerelmeseinek szól! Ezek a csodás, vibráló színezők akár 20 hajmosásig is megőrzik hatásukat, 19 másik Color Intensity színezővel együtt, melyek tartósságát a JOICO szintén megnövelte, hogy minél tovább élvezhető legyen a varázsuk!

Ezek a különleges új árnyalatok lehetőséget biztosítanak a divat diktátor coloristák számára, hogy legkreatívabb elképzeléseiket is megvalósíthassák!

WELCOME TO THE COLOR PARTY!

Vári Adrienn - Szerkesztő