A hónap terméke: Color Infuse Copper sampon

Imádod réz színű hajadat? Legyél akár festett, akár természetes vörös, ha szeretnél egy kis pluszt a hajszínednek, akkor a Color Infuse Copper sampon a Te terméked! Telt, réz színnel ajándékozza meg a hajad két festés között… egy mosás után is.

Amit a Telt réz árnyalatot védő sampon-ról tudnod kell:

Azt akartuk, hogy a réz árnyalatokot sosem látott színerővel és tartósággal fegyverezzük fel. Megalkottuk a “wow” érzést adó sampont, amely helyreállítja a gazdag gesztenyebarnák, telt rezek brilliánsan fénylő dicsőségét. A Color Infuse Copper sampont arra terveztük, hogy felvegye a harcot a színfakulással, hogy a fűszeres gyömbéres pigmentek életrekeltője legyen, és segítsen fenntartani a 85 százalékos színmegtartást akár 18 mosás alkalmával is. Pörgesd fel a rezes lángokat a hajadban… padlógázzal.

Tökéletes választás: Réz hajszínek számára és szőkéknek is, ha melegebb, tüzesebb árnyalatot akarnak.

A belső titok: A Multi-Spectrum Defense Complex segít az 53 százalékkal nagyobb színmegtartásban, míg a Bio-Advanced Peptide Complex gondoskodik a hajtövektől a hajvégekig ható regenerációról, védelemről, és selymes simaságról, valamint extra ragyogást biztosít minden egyes használat során. Plusz komponensünk, az Anionic Dye Technology pedig a színfokozásért felel, hogy a hajszín sokáig megmaradjon teljes tökéletességében.

TIPP: Hogyan használd?

Mosd meg a hajad a Color Infuse Copper samponnal, hogy elérd a tökéletesen hajszínedhez illő ragyogást, majd használd olyan gyakorisággal, hogy megmaradjon ez a hatás. A maximális intenzitás és a színmegtartás érdekében hagyjuk a hajon öt percig, majd alaposan öblítsük le. A sampon használatát követően javasolt a réz árnyalatot védő kondícionáló használata is, hogy az ápolás teljeskörű legyen!

Vári Adrienn - Szerkesztő