Hónap terméke: Color Balance Blue Sampon

Felejtsd el a nyáron felbukkanó rezes árnyalatokat, kivörösödött hajat! Idén a finom barna árnyalatok és a hűvös melír a trendi.

Igazi megmentőd lesz a Color Balance Blue sampon, mely valódi kék színű formulaképlettel javítja ki a nemkívánatos elszíneződéseket. A Multi-Spectrum Defense Complex segít megakadályozni a színfakulást, míg a Bio-Advanced Peptide Komplex gondoskodik a teljes hajhossz hajszálszerkezet javításáról, védeleméről és a csodás simaságról, valamint a hajkorona ragyogásáról minden nap.

Amit a Tónus semlegesítő sampon-ról tudnod kell:

Úgy döntöttünk, hogy hagyjuk a “rezes bandát” kicsit…  Új trendünk, a “Sombré Set” (a finom ombre highlight árnyalatok barna hajban) ugyanis megérdemel egy kis támogatást egy saját termékcsaláddal. A tökéletesen pigmentált Color Balance Blue tónus semlegesítő sampon valódi kék színű formulaképlettel javítja ki a természetes barna árnyalat egyensúlyát, azonnal száműzve a túlzottan meleg, narancssárga felhangokat, amelyek általában előtűnnek a sötétre színezett hajban. Még jobb? Megőrzi 89 százalékban a gazdagon ragyogó barna hajszínt közel nyolc teljes hétig, mint leghűségesebb jóbarát. Ugye, hogy mindenképpen megéri beruházni ebbe a samponba?

Tökéletes választás: Természetes barnáknak festett melírral, akik szeretnék megőrizni az elért színüket, vagy természetes barnáknak, akik a nyári kivörösödést akarják elkerülni.

A belső titok: A Multi-Spectrum Defense Complex segít megakadályozni a színfakulást, míg a Bio-Advanced Peptide Komplex gondoskodik a teljes hajhossz hajszálszerkezet javításáról, védeleméről és a csodás simaságról, valamint a hajkorona ragyogásáról minden nap.

Vári Adrienn - Szerkesztő