A volumennövelés művészete: Body Luxe

A természet igen ritkán ajándékoz olyan mennyiségű hajkoronát, amivel egy nő elégedett lehet. Az emberek többségének inkább vékonyabb szálú haja van, ami sok elégedetlenség forrása tud lenni.

Az emberi haj körfogata egészen elképesztően különböző lehet: 17 és 180 mikrométer közötti térfogat is előfordul a világon. Ilyen hihetetlenül lágy, finom szálú tud lenni egy hajtípus. Nem is csoda, ha epekedve vágyunk néha egy kis volumenre és a lapos, tartás nélküli frizurától sikítófrászt kapunk.

A Body Luxe termékcsaládban olyan gabonaprotein komplexek a fő hatóanyagok, amelyek együttes használatával akár 40%-kal dúsabb, testesebb lesz a haj.

“A Body Luxe formulái megnövelik a vékony, gyenge hajat a nullkalóriás zabprotein komplex segítségével, amelyek vastagítják és volument adnak a vékony hajszálnak anélkül, hogy egy grammal is nehezítenék azt. Csodálatos, nem igaz?”

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.