6 ok, hogy Lumishine színezőt használj!

A féltartós, folyékony Lumishine színezők a legsokoldalúbb szalonmunkákat teszik lehetővé. Hihetetlenül kevés idő és energiabefektetéssel lehet álomszép árnyalatokat, korrekciókat elvégezni 20-25 perc hatóidővel.

Válasszunk bátran a natúr vagy előre kikevert színárnyalatokból: Red, Natural Copper, Natural Warm Beige, Natural Violet, Natural Gold, Natural Ash, Natural.

Hat módszert gyűjtöttünk össze a Joico LumiShine ™ Demi-Permanent Liquid Colours használatával (1:1 keverési arány a Lumishine 5 vol előhívóval), amelyek növelhetik a szalon szolgáltatási menüjét, és segítenek abban, hogy a legtöbbet hozzuk ki a színvonalas munkából.

1. Fénykezelés vagy kifakult haj tonizálása

A kifakult, megkopott fényű hajak életre kelnek a színezés során. Ha két festés között szeretnénk visszaadni a ragyogást vagy megfelelő árnyalatot és ápoltságot a hajnak, nincs is ennél jobb módszer. A lehetőségek végtelenek. Választhatjuk a Clear árnyalatot, mely semleges tónussal és pazar ragyogással ajándékoz meg egy természetes hajat is, vagy a festett hajhoz illő színt. Akár több színt is keverhetünk.

2. 50% -os ősz haj árnyalásához

50%-os vagy kevesebb ősz haj esetén bátran válasszuk a színezőt árnyaláshoz. Mivel az ősz hajból hiányzik a meleg tónus, ezzel kiválóan kiegyenlíthetjük a frizura összképét. 

3. Hajfestés előkészítésére egy élénk szín esetén

Készítsünk tökéletes alapot a Lumishine színezővel a Color Intensity színek számára.  A LumiShine Demi-Permanent színezők egyenletes, ragyogó alapot adnak és tökéletesítik a hajat, így biztosítva a leginkább pasztell vagy élénk intenzitású eredményeket.

4. A haj visszapigmentálására

A haj repigmentálásakor használjuk a természetes réz és a természetes arany sorozatot, hogy helyettesítsük a hiányzó építőelemeket, mielőtt alkalmaznánk a célárnyalatot.

5. A porozitás kiegyenlítése

Keverjünk Clear árnyalatot a formulánkba, ha porózusabb részekről vagy hajvégekről van szó. A probléma máris megoldva.

6. A szín intenzitásának csökkentésére

Ha sérült, igénybevett hajról van szó, melynek szüksége van a Lumishine Argiplex ápoló összetételére is és a célárnyalat halványabb mint az alkalmazott színező, akkor keverjük feles arányban a kiválasztott színezőt és a Clear árnyalatot.

A Lumishine színezők hihetetlen sokoldalú eszközök egy fodrász kezében akár árnyalásról, akár ápolásról legyen szó. Érdemes mindenképpen beépíteni a szalonszolgáltatások közé, hiszen ezzel is tökéletesebb, testre szabottabb kínálatunk lehet.

A jelenlegi Lumishine színezők hamarosan új árnyalatokkal bővülnek, így még több lehetőséget  kínál majd a termékvonal. A 11 fantasztikus új szín nemsokára debütál Magyarországon is!

Vári Adrienn - Szerkesztő