Ismerd meg: Instant Refresh száraz sampon!

Száraz sampon, mely kellemes illatával új lendületet, frissességet ad a hajnak!

Amit a Instant Refresh száraz sampon spray-ről tudnod kell:

Mire is való? Vannak napok, amikor egy teljes hajmosási szeánszot nem tudunk beleilleszteni a menetrendbe. Vagy napok, amikor a hajadnak csak szüksége van egy kis megfogalmazhatatlan plusszra, valami kis dologra… akkor is, ha ez csupán a frissen mosott ruha illata. A válasz persze mindkettőre az Instant Refresh száraz samponunk… mely varázslat, egyenesen a flakonból. Szó szerint életre kelti a hajat másodpercek alatt, eltűnteti a felesleges zsírt, és a nedves hajmosás utáni térfogatú hajtömeget adja vissza érzésben.

Erősség: 0

Tökéletes választás: Mindenkinek. Nincs olyan haj a világon, ami ne lenne elragadtatva egy-két (vagy három) fújástól ebből a gyorsan száradó aerosolos formulából. Biztosítja a felpezsdülést egy egész sereg hajtípusnak, beleértve a száraz, a zsírosodásra hajlamos, a vastag, és a vékonyszálú hajat is. Nem is beszélve a frissességéről, ami visszahozza a frizurádat az életbe.

Belső titok: Az aluminum starch, fűzfa és manuka kivonatok felszívják a felesleges olajat, a termék ettől maradék nélkül könnyen kifésülhető, ugyanakkor az összetevők a két hajmosás közötti idő extra meghosszabbítását biztosítják. A Bio-Advanced Peptide Komplex hajújraépítő formulái becélozzák és helyrehozzák a sérült hajszál részeket; a szója fehérjék pedig extra fényt biztosítanak.

A webshopban itt tudod megvásárolni:

Instant Refresh – száraz sampon spray

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.