Sikeres jótékonysági gyűjtés a Hair Szikriszt 5. születésnapja alkalmából

Örömünkre szolgál, hogy hírt adhatunk egy nagyszerű jótékonysági kezdeményezésről, melyet a Hair Szikriszt szalon és egyben a JOICO művészeti vezetője, Szikriszt József és munkatársai indítottak. A szalon évek óta szervez hasonló jótékonysági eseményeket, mely az idei évben azért volt különleges, mert a gyűjtést összekötötték a szalon 5. születésnapjával.

Jelképes összegért lehetett tombolákat vásárolni, mellyel igazán változatos és különleges nyereményekért lehetett játszani. A tárgyi meglepetések és szolgáltatások mellett igazi élmény programok is kisorsolásra kerültek, melyeket a szalon partnerei és vendégei ajánlottak fel a jótékonysági gyűjtés javára.

“Számunkra is hihetetlen lelkesedéssel és odaadással jelentkeztek és álltak e nemes ügy mellé partnereink és vendégeink, melyért nagyon hálásak vagyunk!” – mondta Szikriszt József.

A jótékonysági gyűjtés során 328 eladott tombolával összesen 164.000 Ft összegű pénzadományt sikerült összegyűjteni, melyet a szalon az ÉP-KÉZ-LÁB Baleseti Sérültekért Alapítvány számára ajánlott fel.

“Szívügyünk volt ennek az alapítványnak gyűjteni, mert sokat köszönhetünk nekik. Csapatunk két tagja is túlesett egy-egy gerincműtéten, melyből a felépülést az ÉP-KÉZ-LÁB alapítvány rehabilitációs osztálya segítette” – mesélt Joci az alapítvány kiválasztásának hátteréről.

A jótékonysági gyűjtés teljes bevételét a szalon születésnapját követően, az alapítvány egyik lelkes munkatársa, Kapin Marianna vehette át.

A szalon jövőre is szeretné ezt a már hagyománnyá vált kezdeményezést folytatni, melyhez remélik, hogy minél többen csatlakoznak majd akár felajánlással, akár a tombola megvásárlásával.

Ádám Zsuzsa - Szerkesztő
Marketing menedzserként célom, hogy minél közelebb hozzam a JOICO márkát és termékeket a fodrászokhoz és a vásárlókhoz a legfrissebb termékújdonságok, rendezvények és aktualitások bemutatásával.